saaron 36 #1 Публикувано 2 Април, 2008 Интересува ме джанти 4х100 7J дали ще мога да ги сложа на моита колица.Трябва ми спешен отгожор зашото искам да ги копуам а незнам дали намя да опират ,а искам гуми 195/50/15. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #2 Отговорено 2 Април, 2008 Стават Карам със същите и не опират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #3 Отговорено 2 Април, 2008 На джанта 7J най-добре пасва гума, широка 205, но никакъв проблем не е да сложиш и 195, просто гумата леко се разпъва ( така практикуват дрифтарите ). За 6,5J идеалният вариант е 195, 205 леко се свива. Та да си дойдем на въпроса - слагаш си ги тези джантички със 195/50/15 без изобщо да му мислиш, няма да имаш никакви проблеми.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Honda Civic 0 #4 Отговорено 2 Април, 2008 мойте са 7J с гуми 195/50/15 и няма проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #5 Отговорено 2 Април, 2008 Мерси колеги ,вече ги вземах много са хубави.И ся много се кефя якоооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Marcus #6 Отговорено 17 Април, 2008 И да не отварям нова тема, някой със 6 ген сивик слагал ли е 195/50/15 на 7J че аз сложих на 55 височина и опира. Да знам да ги сменям докато мога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #7 Отговорено 17 Април, 2008 Въобще не са подходящи за тази кола и мотор като се имат предвид пътищата ни. Година и половина съм карал 7J 195/50/15 и ти гарантирам по-често разбиване на окачването , по-лесно кривене на джанти , по-често балони на гумите и по-голям разход. Едни качествени 5.5 14-ки ,които стоят навън изглеждат страхотно и щадят окачването са доста по-добър избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #8 Отговорено 17 Април, 2008 Няма ли някой препатил да каже, безопасно ли е да се стругова джанта, ще почне ли да бие и да носи гуми след това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #9 Отговорено 18 Април, 2008 Няма ли някой препатил да каже, безопасно ли е да се стругова джанта, ще почне ли да бие и да носи гуми след това?Недей да струговаш джантите, няма да започне да бие но има вероятност да ти се скъсат гнездата на болтовете и да ти хвръкне някое колело - опасно е. Според мен си сложи едни гуми 195/50/15 и мисля че няма да имаш проблем. Обърни внимание и на офсета на джантите (ЕТ), ако е около 35-38 съм почти 100% сигурен, че няма да имаш ядове.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове