BraveHeart 0 #1 Публикувано 1 Април, 2008 Здравейте момчета, взех си Хондичка Сивик 1.5 ВТЕК 114 кс. 6та ген. 97 година. обаче разхда малко ме притеснява,защото съм студент и не ми достигат пари за бензин. Та се чудя дали си заслужава да и сложа газов инжекцион.Братовчед ми се занимава със газови уредби и си взе нова каптива и веднага и сложи газов инжекциом,каза че няма никаква разлика. Ама аз се съмнявам дали няма да намаля много от моща на мотора и просто да си прецакам колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hooligan_sk 0 #2 Отговорено 1 Април, 2008 А тоя газов инжекцион за колко време ше го избиеш? На тая Каптива как да има разлика, 150кс на 2,5 тона и с газ и без газ не върви, ама за тоя Втек точно ми се струва малко тъпо да го будалкаш с газ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I.Ivo 4 #3 Отговорено 1 Април, 2008 имам приятел със същата като моята само че 1.6 и и сложи газов инжекцион, към 1700 лв май каза че му е излязло, което изобщо не е малко според мен, и пак май при негов приятел го прави и мина по-тънко аз лично не съм я карал нито преди нито след монтажа ама той казва че нямало разлика във вървенето ?аз лично съм си за бензина ама... всеки си решава п.п може и да бъркам малко цената, но тая сума ми се върти в главата, поправете ме ако греша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #4 Отговорено 1 Април, 2008 колегата charlie беше аносирал цена към 1300-1400 ако не се лъжа и със сигурност е слагал на Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 1 Април, 2008 Колега главата (колата) си е твоя. Никой и нищо няма да може да те спре да и сложиш газова уредба. Тук ако се поразровиш дори и в по новите темички ще видиш и разбереш доводите на много от потребителите тук както "За", така и "Против"! Всеки си има мнение - различно от това на другия - но на края всичко опира до едно, а именно 15000 километра на година оправдават инвестицията газова уредба! Сега ще се почнат едни - "Аз газ неа си турим на колата никога"; "Тва ебава майката на колата/двигателя" - хора дори и да е така това става за 100000-150000 километра което при пробега дори който навъртам аз са около две години и половина. А след тези две години и половина или три нормалните хора си сменяват колата. А разликата в пари за тези 150000 километра ще бъде следната - 34000 лева за бензин или 17000 за газ или с подръжка и основен ремонт 20000 лева за да караш на газ 150000 километра и остават едни 14000 с които си купуваш нова кола - старата връщаш на скрап получаваш 300 лева и черпиш!Успех и със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Adrian #6 Отговорено 1 Април, 2008 Цената в момента е около 1000 - 1300 лв . Парите ще се избият ама дали ще има разлика при вървенето . Това ме интересува мен . Дали някой има инжекцион и дали има разлика? Ако няма веднага си слагам. Преди карах браво на обикновенна гас и бе6е голямо мъртвило.А хондичката си е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #7 Отговорено 1 Април, 2008 Вървежа зависи от настройката! Дори на кола която никога повтарям АБСОЛЮТНО НИКОГА не е слагана газ, и е настроена на око от Бай Данчо няма да върви! Ако карбуратора/инжекциона/газовата е грамото монтирана и добре настроена разлика няма да има! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
charlie 0 #8 Отговорено 2 Април, 2008 Цената в момента е около 1000 - 1300 лв . Парите ще се избият ама дали ще има разлика при вървенето . Това ме интересува мен . Дали някой има инжекцион и дали има разлика? Ако няма веднага си слагам. Преди карах браво на обикновенна гас и бе6е голямо мъртвило.А хондичката си е супер.Аз съм "твоя човек" и тука е инфото:http://www.ecarc.eu/gallery/index.phpПак ако си запален по вървежа да и пуснеме и една турбина на 0,5, пак тогава ще му мислиш как да спира... ама тва е друга тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #9 Отговорено 2 Април, 2008 charlie ми слага газовата инжекция на Акорда.Като вървеж съм много доволен, като разход ... на заплата ще засичам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове