Jump to content
ShEfA

Търси се Хонда S2000, или друга

Recommended Posts

Търся да наема хубава кола, много се предпочита Хонда, за абитуриентският ми бал. Не искам аз да я карам, не искам и някой мой приятел да я кара, искам да си я кара човека, но аз плащам бензина за въпросните 20км. из града и определена сума по договаряне - наем - за човека и неговото време. Много ми се искаше S2000, но има сигурно две в България и нямам особена връзка с тях, макар да съм се возил на едно, което май вече не е сред автомобилите. Иска ми се колата да е красива, напудрена, добър представител на нашата марка. Имам широка гама от 5 генерации, включително и моята, такаче те отпадат. Не искам някак да е често срещан модел като моя Civic, целта ми е да бъда максимално уникален в избора си на автомобил, това беше и една от причините да се целя в S2000. Някак ми втръсна, и ми е много клиширано, че всички ходят я с Audi A8, Audi Q7, Audi TT, Porsche 911, BMW 7, VW Golf и тъй нататък, сещате се за какво говоря.Ако имате предложения за други автомобили, отново максимално уникални, казвайте. Имам много приятели с тунинг коли, което за мен не е особена уникалност за случая.Не ме гледайте, че предявявам толкова искания, все пак плащам всичко от джоба си и този бал ще ми е веднъж в живота, старая се да го направя максимално запомнящ се. Всеки, който познава човек с въпросната кола-мечта да казва, потретвам - бензин и наем за четирите часа от свободното време на човека са платени от мен, та даже и бензин в резервоара ще оставим за него. :)П.П.: Забравих да отбележа - целта ми не е да стигна максимално бързо до ресторанта, затова не се целя в ДРАГ автомобили, които могат да вдигнат 2000 за 1 секунда. Целта е да си вея перчема от любима кола, бавно, но славно. И тук се сещате. :blink:Благодаря предварително. :lol:

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То вече стана популярно и доста хора го правят, но ако искаш може да имаш и ескорт от мотори. Поне на моя бал аз имах - бяха към 7 мотора :rolleyes:И също балната ми кола беше моята любов, която по - късно стана и собствена. Не я предлагам, защото не е уникалия, а и една градушка я посъсипа, просто исках да ти кажа за идеята с моторите, ако се кефиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич метай се на 5 ген и хич да не ти пука. Всеки може да си наеме кола, ама не всеки си има. Аз на моя бал си бях с една от предишните ми коли - Вектра '98. Е не бях с някви лъскави лимузини, ама на другия ден за шкембето пак си отидох с Вектрата, докато тия дето седяха тежко в S-ките пристигнаха с трамвая и с 5 лева в джоба. Е голема гъзария е, нема що. По-добре си е с твойта кола и ти да си я караш. И моля те не викай през прозорците :angel::o:devil::devil: - няма такава селяния и пошлост като това. Приятен бал колегаP.S. Повечето ми приятели от бала до сега все още са в трамвая и S-ките са в албума със снимки, а аз бръмча с Хонда :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич според мен не е важно с каква кола ще си или кой знае как да си облечен.Важно е как ще изкараш,или най -вече какво ще зпомниш от този ден(вечер)!А и брий мацките или чашките,не колите :rolleyes: ,колата е за първият един час.Плюс това колите надуват само клаксоните,а както добре знаем всички имат такива!Успех и весело!!

Редактирано от icho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък ти пожелавам да го направиш такъв какъвто искаш да бъде! и най-вече - have fun :rolleyes:

Редактирано от addevil

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шефче, тва е мойто предложение брато ->

:tooth: . Аз карам синия дзвер, тъкмо беше навършил 20 години. "Тунинга" е мое дело :angel: . Абе беше голяма емоция... другото момче с оранжевия трабант ми е съученик. През целия Пловдив докато мина и се разцепиха да ми свиркат и светкат, всеки се кефи. Даже една пожарна ме настигна и почна да пуска сирени, лампи, клаксони :devil: . Ееееейййй тва са незабравими мигове... Друг съученик дойде с бяла "волга" от старите. Та моя съвет е набарай някоя стара барака, малко лепенки и балони, спрейчета и си най-големия :beer:. На мен лустрото на траби ми излезна всичко на всичко 12 лева :o за фолио и спрей. Ама се получи яко :w00t:. А ако толкова държиш на хонда и намирането на С2000 е трудно помисли за "ЛЕГЕНДА", пак е гъзария :o. С каквото и да идеш ти пожелавам най - якото изкарване :rolleyes: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тъй... много неподходящо време съм избрал, в което да си пусна желанието и своеобразната обява. Това НЕ Е ШЕГА, искам да го подчертая. Може да изглежда много оптимистично, но си ми е мечта. Наистина, дрехите, колите и т.н. не е важно, затова и не съм приел стотиците оферти от приятели на баща ми за аудита, баварци, ягуари и т.н. и т.н. Искам да си запомня бала с любимата марка, това е всичко. Наистина, очаквам от вас реални предложения, а не шегички. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ako колегите ти отделят 1 час на вапросната дата аз бих бил щаслив даме изпрати една колона от 20-30 хонди :rolleyes:исках на мойта свадба да е така но ме досрамя :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ako колегите ти отделят 1 час на вапросната дата аз бих бил щаслив даме изпрати една колона от 20-30 хонди :dry:исках на мойта свадба да е така но ме досрамя ;)

Ееее колега що не се обаждаш бе, имаме опит с тия работи! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа, аз бях с една 7 местна баничарка (Ситроен Берлинго), но бяхме 6 човека вътре и ни беше супер кеф. Особено когато на цариградско шосе един тир ни "подпря" с клаксона и когато на светофарите отваряхме задните врати и викахме :dry:Карай си кефа и нямай много високи очаквания за балната вечер за да може "да надмине очакванията ти" :rolleyes: Весело изкарване ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ako колегите ти отделят 1 час на вапросната дата аз бих бил щаслив даме изпрати една колона от 20-30 хонди ;)исках на мойта свадба да е така но ме досрамя ;)

Eй това е яка идея .... шефче само свиркаш и съм първи . Honda Nation по улиците за бала ти .... звучи яко ;). Пък и ако ти си с S2000 направо това сигурно ще е най-хубавата част от целия бал хахахаах ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега кажи на коя дата е бал че имам един легенд в предвид ама трябва да питам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм в колоната от Хонди на бала. Казвай кога и къде Шефче и да се събираме. И пред ресторанта искам 30-40 хонди на място в 7000 оборота, та да се чуе коя е марката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах идея за такова нещо на моя бал...но мина ;) и аз не се вредих...ако можеме да му збъднеме мечтата на момчето давайте...ако организирате нещо и аз ще се опитам да съм мюу колите.... ;) направо ще стане хонда нейшън...дам.... успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама айде де, няма ли една S-ка за момчето. Дайте да намериме отнякъде и да се организираме. Баф мааму, ако трябва дайте до бала да вкарам мойта 6 ген в някой сервиз и тук таме с чука и оксижена да й направием S2000 фейслифт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е дел сол по-лесна е давайте да фащаме нея и да праим с2000 ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седа и гледам колко много отговори и само един по темата... Защо учите човека с каква кола да си ходи на бала... Ми всеки му се иска 1 вечер да усети нещо по така. Ако andreshko уреди легенда ще е супер. Уникална кола е това... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааа шефе сега ме зариби......дано поне до моя бал да има някоя друга С2000-ка на някой готин пич от форума..а дано .....а и Хонда маниаци да знаете и аз ще искам така на моя....ехеее след цели 4 години

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за предложенията. Идеята с конвоя ще я обмисля, но далеч няма да е конвой, защото няма къде да спрете в даскалото, няма и как да ви платя бензина! :rolleyes: Аз оставам твърдо зад варианта за S2000, дано излезне от някъде някой с желание да кара колата един ден на аванта чрез мен, не че на хора с такива коли им трябват пари де, ама все пак. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

м/у другото аз бих бил супер щастлив ако беше Дел'Сол ти не го искаш ....не си мисли че някой на бала много ще ти различи С2000 от Дел'Сол особенно този с целия фар......а за конвоя аз което разбрах си е доброволно от нашия клуб....иначе аз си го представям.....идва пред даскалото спира С2000-то тръгва...и след него цяла колона......то ще стане повече от колкото на американския президент конвоя бе..........и пак се извинявам за офф-топика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

м/у другото аз бих бил супер щастлив ако беше Дел'Сол ти не го искаш ....не си мисли че някой на бала много ще ти различи С2000 от Дел'Сол особенно този с целия фар......

Цял фар, кой Делсол или кое S2000 има цял фар? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за предложенията. Идеята с конвоя ще я обмисля, но далеч няма да е конвой, защото няма къде да спрете в даскалото, няма и как да ви платя бензина! :rolleyes: Аз оставам твърдо зад варианта за S2000, дано излезне от някъде някой с желание да кара колата един ден на аванта чрез мен, не че на хора с такива коли им трябват пари де, ама все пак. :rolleyes:

Шефче не се притеснявай, никакъв бензин няма да плащаш. Всичко е в името на Хонда. А за даскалото не го мисли, ще се намушкаме ние. Ако трябва ще отидеме по-рано преди всички и ще окупираме цялото даскало и ще чакаме S2000. Та като дойдете да има само Хонди и ония с Аудитата да си седят отвън :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И пред ресторанта искам 30-40 хонди на място в 7000 оборота, та да се чуе коя е марката

Ето това би било наистина запомнящо се!Ако щете вярвайте, ама ми се насълзяват очите като си представям тая сцена....и то на собствения ти бал.... :rolleyes: П.П. Какво ли не бих дал и на моя бал да беше така.... П.П.П. Успех желая, с намирането на С-ка, но и без нея, само ако се съберат повечко Хондиии - ще бъде жестоко! :rolleyes::whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цял фар, кой Делсол или кое S2000 има цял фар? :)

под цял фар имах на предвид без тези малките на Дел Сола

Публикувано изображение

Някаде бях меркал такъв дел'сол само че без малките фарчета ... и 1вия път го обърках с С2000 , нали такъв само го мернах и си викам...А...то има ли С2000-ки в БГ

Редактирано от HondaFanatic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много добри идей давате на Шефчето :) няма ли никой от клуба със С2000??? аз си спомням че на една среща имаше една, ама не съм сигурен и все пак има в софия даже някой беше дал снимка на една лилава ако не се лъжа ;) дано да си намериш С-ката.. ще е лудница на бала ти :D иначе идеята за многото хонди и на мен много ми допада.. Догодина и аз ще имам бал и ако има толкова ентусиазирани фенове които да ме подкрепят няма да имам нищо против да направим нещо такова ;) най-важното е да си изкараш добре и да се получи незабравима нощ, а щом толкова искаш Хонда да е замесена в това дано и така да стане.. Евала един истински фен си :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...