Jump to content
lvo

Проблем на газ

Recommended Posts

Здравейте колеги :rolleyes:От скоро съм горд собственник на Хонда Сивик 1.4и и естественно съм очарован от нея.От както я имам обаче ми прави проблем газовата.Колата е с газов инжекцион.В града няма проблем но на дълго като карам с еднакво подаване на газ и еднакви обороти и както си върви се усеща леко прехлъцване и после неиска да ускорява и хълца на ниски обороти и не върви.Проблема се оправя или като я изфорсирам яко или като обърна на бензин и после на газ и проблема изчезва докато пак не почна да поддържам еднаква скорост...Моля дайте съвет..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Това обикновенно го прави като е задръстен въздушния филтър. Провери го него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а вьзможно е и да ти смуче вьздух отнякьде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също виж свещи, кабели...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest charlie
Отговорено (Редактирано)

Стига да имаm софта за газовата ти спринцовка мога да я погледна що се шие така.Инфо къде се намирам тука:http://www.ecarc.eu/gallery/index.php

Редактирано от charlie

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марка на газовата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  charlie написа:

Стига да имаm софта за газовата ти спринцовка мога да я погледна що се шие така.Инфо къде се намирам тука:http://www.ecarc.eu/gallery/index.php

ами още не съм и сменял консумативите и може това да пречи за добра настройка..незнам дали е от въздушния филтър но забелязах че има филтър след изпаритела цилиндричен метален.Незнам и каква марка е газовта но ми направи впечатление че до акумулатора има нещо като еку-метално е с много кабели отдолу,което заедно с планката си просто е оставено и не е закрепено никъде..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

А аз ще ви дам най-добрата идея и на двамата! Почнете да пишете на КИРИЛИЦА - защото тя е задължителна в този форум! И също така спрете да пишете глупости!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

във форума се пише на кирилица

не виждам да сте оставили номерата на кредитните си карти, за да може колегата оттам да тегли нужните суми за покриване разликата в цената :?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  Al_Capone написа:

А аз ще ви дам най-добрата идея и на двамата! Почнете да пишете на КИРИЛИЦА - защото тя е задължителна в този форум! И също така спрете да пишете глупости!

Restless написа:

не виждам да сте оставили номерата на кредитните си карти, за да може колегата оттам да тегли нужните суми за покриване разликата в цената :?

каква кирилица какви кредитни карти аз пиша за проблем технически и то на КИРИЛИЦА!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  Ивайло написа:
  Al_Capone написа:

Restless написа:

каква кирилица какви кредитни карти аз пиша за проблем технически и то на КИРИЛИЦА!

Просто някой модератор е изтрил 2 реплики които бяха на latinitza, оттам нашите реплики "увисват".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  charlie написа:

колега сигурно ще те посетя но първо ще сменя всички консумативи.Прочетох доста от мненията ти и звучиш доста компетентно.Ако нещата не се оправят със смяна на консумативите ще идвам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...