Tino 293 #1 Публикувано 30 Март, 2008 Здравейте всички ХОНДА-джий,бих искал да получа ниаколко отговора за моя PRELUDE 2.0i 16v - F20A4!Всичко е свързанос това че имам мерака да и сложа ТУРБО,но съм до там!Питането ми е какви части ми триабват,и трябва ли нещо да се променя по ДВГ-то.До колкото разбрах май се слагали някакви писти за маслото под буталата?От каде се изваждат изходи за смазване на турбината,и т. н.Каква трябва да е турбината?Абе общо взето всичко!Благодаря на всички предварително!При положение , че не си наясно с нещата дай колата ти да я прави някой , който си знае работата А , ако не искаш някой да ти я прави , сядай си на дупето и почвай да четеш и търсиш схеми , планове и каквото и да е свързано с турбинирането А , ако някой колега им се занимава да ти обяснят ще го направят , но се съмнявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #2 Отговорено 30 Март, 2008 хмм,баш за тоя мотор не знам някой да е правил,ама си има 1-ви път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #3 Отговорено 30 Март, 2008 като за начало прочети всичко от това сайтче http://beesandgoats.com/boostfaq/g2icturbo.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове