interested 0 #1 Публикувано 29 Март, 2008 Здравейте,имам Honda Civik Aerodek 1.4i, искам да попитам как да се пусне приток на въздух за отопление без да се налага да се пуска вентилатора, докато колата е в движение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
interested 0 #2 Отговорено 29 Март, 2008 Може да кажете и за някой друг модел как е чалъма, а аз ще си измисля за този как ще е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 29 Март, 2008 Не съм сигурен че те разбирам. Има си бутон на таблото, който сменя дали върти въздуха в купето или го вкарва от вън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 29 Март, 2008 Включи да вкарва въздух отвън Така ще постигнеш желаният от теб ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 29 Март, 2008 (Редактирано) Може да ти е на положение да вкарва въздух отвън, но струята да ти се струва слаба. Възможно е ако не си сменял филтър купе. Редактирано 29 Март, 2008 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 29 Март, 2008 Това с филтъра е много вероятно. Тук в нашия чист въздух филтъра не вирее много. А ако е бил без пластмасова рамка и имаш климатик със сигурност вече е плътен. При мен се получи така. Филтър за купето без рамка който се пипаше в топлообменика на климатика. Беше станал плътна преграда. А тогава ми се наложи и самия топлообменик да чистя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest interested #7 Отговорено 29 Март, 2008 Ами това бутонче го знам, има нарисувано на него, че си върти въздуха вътре в колата.Колата е с климатик, а когато е натиснато така, че да влиза въздух отвън, общо взето не влиза грам въздух.Мерси за отговорите до тук, ще помисля по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 29 Март, 2008 Виж и тази тема. На 5-та и на 6-та са там филтрите, а и на англичанките. Надявам се да сме помогнали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
interested 0 #9 Отговорено 30 Март, 2008 Добре, благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #10 Отговорено 30 Март, 2008 Ами това бутонче го знам, има нарисувано на него, че си върти въздуха вътре в колата. Колата е с климатик, а когато е натиснато така, че да влиза въздух отвън, общо взето не влиза грам въздух. Мерси за отговорите до тук, ще помисля по въпроса. точно обратното е Когато НЕ Е натиснато вкарва въздух от отвънка. А когато Е натиснато (и лампичката свети) върти въздуха вътре в колата . Когато не си пуснал вентилацията духа слабо, а както казват колегите ако ти е запушен филтъра може и въобще да не духа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
interested 0 #11 Отговорено 30 Март, 2008 Да, когато не е натиснато и вентилатора не работи, не влиза хич въздух, ще проверим филтъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове