Jump to content
jamo

Прелюд 2.0 литра 91г. 110 к.с.

Recommended Posts

Здравейте. На един приятел му предлагат тази кола за 3 000 лева. Обслужена е и на вид и на вървене изглежда доста добра. Може ли някой да каже какъв е разхода на тази кола??? Знам че колата е с 2 карбуратора и това не ми се вижда на разход 10 градско. Поне аз имам такива съмнения и затова се допитвам до вас. Ако реши да взима колата какво да гледаме по нея, има ли много слаби места колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тези Прелюди 3г. са класика за мен!Имал съм 2г.,сега имам 4г.,но тази 3г. е просто много красив автомобил.За разхода, под 12/100 в града ме съмнява да гори.Нека за другото се изкажат колегите с тази модел.Аз бих си взел 2л. 140 к.с. максималното за модела.На 1000Е ги има в Германия с доста екстри,с докарване ще излезне на 3000лв.Ето подобна Обява,и ето Много добра оферта! Помислете и в/у този вариянт.Успех!

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами интересуваме се точно от тази която съм написал, защото ни е на крака. Не че пича е хукнал за кола ама ако има хубави мнения за нея и както е здрава права, лачена колата може да се метне на нея :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Абе колега всичко е добре ама за толкова слаб прелюд не бях чувал 110 коня :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Най слабия мисля, че беше 114 оня с двигател В20A4 ако не се льжа нека по компетентните от мен се изкажат :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

има има:Dпросто не знам защо пича се е спрял точно на нея,за мен двигателя не е стока,а тези карбове,мани,1 ден върви като хората,10 дена регулираш карбове,тва си е мое мнение,просто си патих доста години с тях,мятай се както ти казаха колегите в един 137 или 140 коня и не се занимавай с глупости

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо не на някой vtec примерно те са смьрт направо тези машинки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колега всичко е добре ама за толкова слаб прелюд не бях чувал 110 коня :D

....има такъв с 3 клапана на цилиндър 80 киловта,по каталог му дават в града 11.2 а извън 7 литра.Ускорение от 0 до 100км/ч за 10.4....лично на мен ми се вижда слабичка за такъв разход на гориво,както те съветват колегите избери по мощния той е доста по бърз при същия разход ускорява до 100 за 7.9 и извън града е по икономичен на 6.6 ...поне така го двата по каталог...и ако има значение за теб как бяга колата това е избора :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за мненията колеги ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

този двигател е 109 к.с. и е едновалов,12 клапанов с два карбуратора.бягай като чума от него по няколко причини.колите поръчвани с този мотор са бедни откъм екстри.целия двигател работи с една плетеница от вакууми,за които има инструкция с картинка на предния капак отдолу.ако ти е кеф хвърли едно око,за да видиш за какъв кур става дума точно и си представи как тия маркучета са се напукали от това че са на 20 години.3000лв са й много според мен,но и много зависи от състоянието.а ако идва от Холандия може да има и доста екстри-не се знае.но инжекциона е 10 пъти по-удачен вариант.айде успех от мен,иначе колата е култова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

абе фена ако я вземе мога да помогна с един двигател,съвсем случайно ми се намира един б20а5 хихихи,че и пълен комплект

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...