Jump to content
Guest Restless

Съвет за размер на гуми

Recommended Posts

Guest Restless

Понеже трябва да сменя летните гуми, силно се чудя дали вместо "стоковите" 175/70/13 има смисъл от 185/70/13потенциалния плюс, който виждам - "повдигане" на просвета с 0.5-0.6 см , може би и още 1 идея по-добро поемане на дупките... просто ежедневния ми маршрут е свързан с легнали полицаи, павета и дупки, като има участъци които дори от лади и джипове се преодоляват бавно, на първа ... та в момента един познат може да ми уреди добра отстъпка от Руди96 за гуми (ето една причина да се стегнем и да си направим клуб! не да пускаме теми за наказани Голфове... ама хората са се организирали...) Или да си купя нормални, пък ако реша че се налага повдигане - с втулки или там както се прави  :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 175/70/13 на 185/70/13 няма проблем,но не повече!Иначе смятай с калкулатора при смяна на цолажа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, аз проверих че такъв размер е допустим, но се чудя дали има някакъв практически смисълот по-широка гума 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с по широката както знаем малко по стабилна и по добре спира.за друго не виждам смисал(поне аз така мисля)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...