Jump to content
HONDA

Чудо :) не чак ама е мн яко !

Recommended Posts

Попаднах на едно клипче което може да е полезно чудех се каде да го сложа и реших в общите дискусии.... някой дали е правил подобно нещо...изглежда мн лесно и всъщото време невероятно полезно... незнам кажете си мненията ? http://www.clip4e.com/play.php?id=23990 - Това е то :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои метали имат т.нар. "ПАМЕТ" ... след нагряване възстановяват началната си форма, не си ли пробвал номера с пружинка от химикалка ... като я нагънеш, нагънеш и я нагрееш със сешоара и си става пак на пружинка. :)Само че тук незнам тоя "обезпрашител" каква роля играе ... мисля че нещо въглеродо съдържащо бреше, но защо е ... незнам. Както и да е, мисля че клипа е пускан и дори някъде бях чел че някой е пробвал и горе-долу става, но за по-големи и по-леки вдлъбнатини. Градшуката малко трудно се оправя...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако при вдлъбването на метала се е образувал ръб с този метод никога няма да стане!!! Но иначе е идея за раздувка на калниците без да се напуква боята!!!:):):)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги аз го пробвах това нещо, само че не със сешоар а с пистолет за горещ въздух и със спей за охлаждане до -50 градуса. Трябва да отбележа, че няма ръбове по вдлъбнатината. Всичво вървеше като по клипчето до момента на заскрежаването на метала, но само до там. Ефекта беше нулев. Незнам дали грешах някаде, но не се получи. Ако някой е успял да го направи нека каже.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...