fido 0 #1 Публикувано 26 Март, 2008 здравейте,карам Хонда 6 ген. какви са нормалните обороти при работа на двигателя на място, мойта държи 1000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #2 Отговорено 26 Март, 2008 много зависи колко след като си запалил аз карам 5г като я запаля държи 1500 1600 докато загреее а след като загрее пада на 900 оба4е някои път леко падат и купето претръпва можа ако и твоята е правила преди така 4овека които я е карал да ги е дигнал мално но по принцип за бензинова кола е нормално 900 !!! поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fido 0 #3 Отговорено 26 Март, 2008 Благодаря ти, и мойта дига до1500-1600 и после пада до 1000-900.Мисля ,че това е нормално, а и като смених въздушния филтър се нормализира на 900. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #4 Отговорено 26 Март, 2008 тва е било от филтъра щото ако е бил задръстен и не е достигла въздух на колата за тва е работела на по високи убороти !!! радвам се ако съм ти помогнал по някъв на4ин !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fido 0 #5 Отговорено 26 Март, 2008 беше с оригиналния филтър на хонда и си личеше , че не е сменян въобще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fido 0 #6 Отговорено 26 Март, 2008 а нормално ли е да събира само 3 литра двигателно масло,защото на мен ми изглежда малко нереално.Не знам колко и дават по каталог....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #7 Отговорено 26 Март, 2008 а нормално ли е да събира само 3 литра двигателно масло,защото на мен ми изглежда малко нереално.Не знам колко и дават по каталог.......Нормално е.Мисля,че е 3.2л.Темата ти обаче не е за този раздел !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fido 0 #8 Отговорено 26 Март, 2008 Благодаря на всички........а за темата просто незнаех къде,все пак сум от скоро във форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове