Jump to content
Guest player

Дали тези джанти 17" ...

Recommended Posts

Може би с гума 40 или 35 страничен профил. Мисля че на PoweRG колата като я взе беше със 17" можеш да питаш него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега както споменаха снимките на 17-ките са с 5 болта това е проблем а ако на 17-ката ако сложиш по широка гума от 205 ще стържи яко . а ако си с ока4ване забрави за 17-ки !!!!!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги извинявам се ако съм пропуснал някаде, но не видях да пише на колко J са тия джанти. Понеже аз си бях харесал едни 16-ки на 9J, но се оказа, че не се събират на моята кола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в монента съм с 205/45/17 със сток пружини рязани с две витки и нямам никакви проблеми! А със спортни пружини също няма проблеми защото разтоянието м/у гумата и калника може да се скасява но спортните пружини им трябва много по голям натиск за да се свият. Хубавите пружини поемат натиск от 10кг за милиметър! Просто нямам в момента снимки да ви пусна да видите как предната гума се скрива в калника с цял сантиметър! В крайна сметка нали за това караме спортни коли а не offroad машини! :blink:

A така колега поста ти ми хареса иначе иначе джантите на снимката 17-те са супер :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...