lamerko 1 #1 Публикувано 25 Март, 2008 Става въпрос за 5 генерация след 40-50 км адски много ме стяга кръста. До Пловдив два пъти спирах и как ли не я нагласям седалката как ли не се въртя и все си ме боли а по принцип нямам проблеми с кръста. При вас така ли е или аз съм нещо дефектен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #2 Отговорено 25 Март, 2008 От софия до Пловдив с купето,няма такъв рахат.Поне на мен ми е много удобна,малко късичка де.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #3 Отговорено 25 Март, 2008 С канадското изпълнение ли си седалките са им по различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #4 Отговорено 25 Март, 2008 5-та ген хеч беше така уж удобно - наистина е мн удобно...но на дълъг път е мн стягащо...слагай си възглавничка зад кръста и сичко е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #5 Отговорено 25 Март, 2008 Американската версия е.С кожени седалки...много айляк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #6 Отговорено 25 Март, 2008 седалката максимално назад и облегалката максимално изправена! И мен ме болеше много кръста на дълъг път, докато не установих че грешката е в моя телевизор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 25 Март, 2008 Най-често болежките идват от неправилна поза. Аз лично предпочитам да ми е назад облегалката, като така мога да се отпусна на нея, и дърпам дупето максимално назад. Честно казано ми е супер удобно, дори след 4-5 часа шофиране без да сляза и съм си ок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #8 Отговорено 25 Март, 2008 без подпорка на кръста е пълен абсурд да стане супер. но като цяло най-правилната стойка (според рехабилитатор и други източници обобщено)- задника плътно до облегалката- гърба облегнат изцяло, без изгърбване- градус между облегалката и седалката малко над 90, нагласете го с една кутия или нещо с прав ъгъл- крака дето натиска съединител да се изпъва почти напълно- ръката като хване горе центъра на геврека да има лека свобода, но почти пълно изпъване - не мърдаме гърба от облегалката при това- не слагаме ръката на джама за гъзария защото от кривенето настрани също няма правилна стойка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #9 Отговорено 25 Март, 2008 който ми види разположението на седалката пита - как караш легнал? Много ми е рахат, само ме е яд че и по корем не мога да карам от време на време, а ако ме заболи кръстчето надувам подпората за кръста и пускам отоплението на седалките и така ме унася............. ............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #10 Отговорено 25 Март, 2008 Абе вие за кво говорите изобщо, че не схващам проблетите Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #11 Отговорено 25 Март, 2008 Aз също имах болки в кръста и реших проблема като си сложих седалки от crx. И не е от позата, на дълъг път ми се схващаше кръста както и да ги намествах, просто оригиналните седалки са си смотани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #12 Отговорено 25 Март, 2008 Абе вие за кво говорите изобщо, че не схващам проблетите ВиИ аз не съм в час нещо .. последния път минах към 500км без грижи .. а карам доста полегнал ... мога само да споделя че на 6г седалките са по удобни от на 5 ... ма чак да ме схваща кръста ! На 5-та ме дразни това че по завоите са разхождам из седалката като пингвин ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #13 Отговорено 25 Март, 2008 Иво прав си неска карах една 6-та наистина са по удобни . На моита по завоите обикалям цялата кола .Ам като си пуснеш седалката хубаво на зад няма проблеми .. Оба4е не всеки кара легнал не всеки може така и от там идват проблемите в кръста .Аз преди карах голф 3 на маика ми с рекаро салон от скапаното табло изобщо неможе да се кара легнал щото нищо не се вижда и бях свикнал по изправен да карам .като се ка4их на хондата докато свикна бая ме понаболяваше кръста .. аз за тва си търся ся коритца )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlooD_ReD 0 #14 Отговорено 25 Март, 2008 И аз имам подобен проблем...ама си мисля че точно като я нагласа проклетницата така че да ми е удобна, майка я зима и всичко започва отначало. Но иначе мисля, че е доста важно седалката да е удобна, мисля че влияе доста върху концентрацията при шофиране, така че не подценявайте проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #15 Отговорено 25 Март, 2008 аз карам със седалка доста назад (за ръста ми 1.70) и доста изправена облегалка. Като си изпъна левия крак, съединителят е на 2/3 от пълния си ход натиснат. Мъча се в града да карам с облегната глава (че е много важно). На следващия дълъг път ще пробвам новата екстра "foot rest" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #16 Отговорено 25 Март, 2008 - крака дето натиска съединител да се изпъва почти напълно- ръката като хване горе центъра на геврека да има лека свобода, но почти пълно изпъване - не мърдаме гърба от облегалката при товаТрудна работа при ръст 196см. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове