Jump to content
Guest GGG

Въпрос:

Recommended Posts

Guest GGG

Опитвам се да задам личен въпрос на колега, който явно не си е попълнил профила и няма снимка или картинка (аватар), като чукна на ника му излизат няколко полета, които не са активни. При съфорумци със аватар такъв проблем няма... Как се пуска лично съобщение в случая? Благодаря предвартително за инфото!

Редактирано от GGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

дай конкретен пример.

Редактирано от stan4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледаш как му е ника, отиваш в месинждъра, композираш ново и като започнеш да пишеш ника форума ще ти го допълни с възможните продължения, колкото повече букви напишеш толкова по-малко варианти ще ти излязат. Иначе ще ми е интересно и на мен да видя подобрен пример...не ми се е случвало до сега. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май проблема е за Mozilla Firefox, поне при мен е така. Като пиша лично става през Internet Explorer.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти пак!Браузъра ми е "Опера".Конкретно исках да попитам колегата "Zippar", който е открил някакви интересни свещи - дето не съм ги чувал, а темата е от миналата година - стаааричка - и понеже ме заинтересува и аз да ги пробвам - не можах по описаните горе причини да го питам на "лични" къде ги продават ...Това е...П.П. Сега ще пробвам през IE ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз примерно давам десен бутон върху ника и давам "отвори в нов прозорец" така няма да имаш проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май проблема е за Mozilla Firefox, поне при мен е така. Като пиша лично става през Internet Explorer.

Няма проблеми с Mozilla Firefox, друг е проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз примерно давам десен бутон върху ника и давам "отвори в нов прозорец" така няма да имаш проблем

Евала колега - отворих в нов прозорец и ... проработи ... Успях да напиша "личното" - т.е. работата стана!!!МНОГО БЛАГОДАРЯ !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

става и като цъкнеш върху снимката от аватара /ако има снимка де/ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...