hans 1 #1 Публикувано 23 Март, 2008 вече на 2 пьти , сьввсем добронамерено мнение и една темичка ми бяха лекичко позатрити, без никакво обяснение.....- не е приятно, някой нещичко да знае................. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 23 Март, 2008 вече на 2 пьти , сьввсем добронамерено мнение и една темичка ми бяха лекичко позатрити, без никакво обяснение.....- не е приятно, някой нещичко да знае.................Ако прочетеш правилата ще разбереш , че модераторите не са и длъжни да ти дават обяснение защо са ги изтрили А ако нямаш уорн левел над 0% значи се радвай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #3 Отговорено 24 Март, 2008 Ето, виж се -----------И питай що не ти дигам уорна а не що ти изчезват постовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 24 Март, 2008 Ето, виж се ----------- И питай що не ти дигам уорна а не що ти изчезват постовете Ъъъ, аз нямам нищо да кажа по темата, защото не веднъж вече си изказвах мнението, за това малко офтопик .... йеееееееее, честита хилядна забележка, Джониии ! johnyboy Потребител Group: Moderators Posts: 1000 Joined: 16-February 05 From: Sofia Member No.: 780 Кара: 5G хеч D15B...вече е много-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове