Данчо 31 #1 Публикувано 22 Март, 2008 абе хора, като имам уорн, той анулира ли са някога или си стои форевър.ае ако може некой да каже мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 22 Март, 2008 има давност и ако си културен се маха ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #3 Отговорено 22 Март, 2008 има давност и ако си културен се маха ...по-културен от мен няма, колко е давностния срок луукчу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #4 Отговорено 22 Март, 2008 има давност и ако си културен се маха ...по-културен от мен няма, колко е давностния срок луукчудавностния срок се определя от това какво си почерпил въпросния модератор и колко пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #5 Отговорено 22 Март, 2008 Дани, да вземем да ти праснем някой процент, белким почерпиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #6 Отговорено 23 Март, 2008 има давност и ако си културен се маха ...по-културен от мен няма, колко е давностния срок луукчудавностния срок се определя от това какво си почерпил въпросния модератор и колко пъти че те почерпа една хонда 83 подарък да ти я дам, искаш ли.че бащата каза че няма да я продаде а ще я подари на някой.тя си е негова ама ми каза да я подарявам ако искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #7 Отговорено 4 Май, 2008 че те почерпа една хонда 83 подарък да ти я дам, искаш ли.че бащата каза че няма да я продаде а ще я подари на някой.тя си е негова ама ми каза да я подарявам ако искашречено-казано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #8 Отговорено 7 Май, 2008 Аве къв е проблема да имаш уорн - дават ти го , вземат ти го ... алъш вериш да става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #9 Отговорено 10 Юли, 2008 Аве къв е проблема да имаш уорн - дават ти го , вземат ти го ... алъш вериш да става абе въобще е голяма веселба с тоя уорн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #10 Отговорено 10 Юли, 2008 абе брато кво те боли некъв уорн .Аз имам 10 % и си свиркам и 100 да станат пак ще си свиркам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khalata 0 #11 Отговорено 24 Юли, 2008 Аве къв е проблема да имаш уорн - дават ти го , вземат ти го ... алъш вериш да става кхахааххахаххахах да !! аз моя си го имам от ехе .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #12 Отговорено 7 Август, 2008 да вдигна темата и да ви споделя защо пак се чувствам шастлив от живота.пак си имам уорн,голема веселба ше пада... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #13 Отговорено 7 Август, 2008 Колеги, не разбирам сега оплаквате ли се... кво ли.. или само приказка да има. Нещо без причина ли са Ви дали warn? Аз досега не съм имал warn никога.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kaliostro #14 Отговорено 7 Август, 2008 абе хора, като имам уорн, той анулира ли са някога или си стои форевър.ае ако може некой да каже мерсида колега нулира се както ве4е мисля и сам си разбрал !! 10х 4е и моя из4езна - тои си знае кои е виновника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #15 Отговорено 7 Август, 2008 да вдигна темата и да ви споделя защо пак се чувствам шастлив от живота.пак си имам уорн,голема веселба ше пада...Добре бе да му се не види, кво толкова ревете от тоя уорн ... нещо на храносмилането ли пречи, или ти боде в очите че пише незнам-си-къв процент тама ... не е фатално, няма да те баннат за 2 уорна, а ти за да предотвратиш бъдещото им появяване и пак да ревеш прочети правилата и се опитай да ги спазваш. Също така си прочети уорновете и внимавай друг път да не повтаряш същата грешка. Уорн без причина няма да пъкне, ти си го допринесъл с нещо за него, така че - пий една студена бира и тва е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #16 Отговорено 9 Август, 2008 kalmar:1.успокой се малко2.не рева от уорна(просто се шегувах)3.ваобще не съм се стреснал че ще ме баннат4.знам че щом имам уорн аз съм си го направил сам(не съм дебилен да си мисля че някой си ми го слага ей така)5.Ти нещо не ме разбра, това го казах на майтап, не съм се оплаквал.6.Дано да си ме разбрал, приятна вечер ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #17 Отговорено 11 Август, 2008 Искам да попитам и аз нещо дето ме яде отвътре..........та като имаш banned завинаги ли е или и той е няква давност?Просто питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #18 Отговорено 11 Август, 2008 не се лекува - ако с те ударили веднъж значи има много, много основателна причина и ти надали ще можеш да се спреш да се докараш до там пак ...П.П. има си и изключения де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #19 Отговорено 11 Август, 2008 Абе, АЕРО-ШМИРГЕЛА няма ли да го върнете сред живите вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #20 Отговорено 12 Август, 2008 той с бан ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #21 Отговорено 4 Октомври, 2008 На 6 месеца не се маха, да видиме на 12 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове