Jump to content
Guest buberon4o

хонда или митцубиши

Recommended Posts

Guest buberon4o

имам хонда сивик 1992-joker 1.5 vei 90 к.с. двигател d15z11..... напълно обслужен- и и предлагат Mitsubishi Colt 1.3 16V 98 година и да доплатя 500лв за нов внос и е моя

Редактирано от buberon4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво очакваш да ти кажат във хонда форум по добре питаи в мицубиши форума :angry: иначе и мицубишито е добра количка но аз хондата не я сменям мн съм доволен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Ха :angry: .....ами колегата е прав.Аз само ще допълня-замисли се защо ти дават кола 6 години по-нова от твоята с-у минимално доплащане :) ??? :) Ако не държиш на марката"Н" ок,но поне ако ще я сменяш,не се набутвай :) ..... ама има и още нещо -при положение ,че (ако) Хондата ти е в ред,какъв е смисъла да вземеш Мицубишито и да дадеш сума ти пари по консумативи ,гуми ,музики ,ремонти и т.н. за него :) ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Вземай митсубара :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gearborn

Замисли се, а и от хора съм слушал, че на Мицубиши, само името му е японско. Слаба предница и такива ... Иначе от към двигатели са железни. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka

Значи това мицубиши конкретно, ако е читаво върви 4500 и нагоре според състоянието.Много си зависи от колата, така просто едва ли може да се каже. Ако имаш възможност виж я, покарай я . Имай предвид че 1.3 е 75 к.с. а ти сега си с 90, тия 15 магарета ще ги усетиш.Иначе са много здрави коли. Помисли ако тръгнеш да продаваш твойта колко пари би и искал. Т.е. помисли колко е изгодна сделката, отчитайки състоянието и екстрите и на двете коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

Colt-а е Honda Wanna Be бе, 1: е грозно, 2: се е опитало да имитира хонда 5 г. 3: има слаба предница, 4: е 1.3 :angry: ... по добро 1.3 от ЕГ3-ката няма. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sa8o
Отговорено (Редактирано)

щом задаваш този въпрос - направо зимай митсубата :angry:

Редактирано от Sa8o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest wildbongo

и аз мислех да си взимам колт но си взех D15b2 и съм много доволен така че..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

имам хонда сивик 1992-joker 1.5 vei 90 к.с. двигател d15z11..... напълно обслужен- и и предлагат Mitsubishi Colt 1.3 16V 98 година и да доплатя 500лв за нов внос и е моя

Взимай Колта,много удобен предмет да си го чукаш в главата.Без майтап:Влезнал си в кошера на пчелите преоблечен като стършел! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърни внимание на фаровете на Митцубишито..., да ли са един цял фар или мигачите са отделени.Аз имах Colt 1.3 2000г 74 кс. Всички екстри без кожа. на 70 000 км ми беше. Страшна кола. Нема грешка...., обаче.......!В момента в ,който включиш климата, ВВВВВсичко се променя и все едно си караш ладата.НННННЕЕЕ ти препоръчвам ТОЧНО тва Митц...Ако си вземеш Colt 1.6 90 кс Нема да сгрешиш.Аз бях дал заявка за такова или за Honda vtec 6-ta и след 6 месеца чакане ми намериха 1.5 vtec дето исках.И за 1.5 години каране и почти 30 000 км НИКВИ ядове с Colt-a . НИКВИ! и предницата си е бетон и всичко си е както трябва на колата. Само дето 1.3 ще ти съсипе нервите лятото..Карай си твойта Honda , докато не ти намерят 1.6 Colt или по-мощна Honda. ГГГГорещо ти препоръчвам 6-ген. 1.5 vtec 115кс. От теб си зависи, но квото и да решиш....Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Не ни питайте защо обичаме хонда... или защо да изберете хонда.... ба ли му майкатам аз съм хондаджия поради разни причини, друг - поради други. Ако искате хонда, стремете се към нея, не ни карйте да ви обясняваме защо трябва да я искате.... Все пак, ако някой трябва да ви каже защо да изберете хонда, просто не сте за тук... и в това няма нищо лошо" Това е цитат.Прочети последния ред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега в момента имам Митсубиши 1.6 113 коня, като цяло е хубава количка, варви много, но е много кекава просто не ми се изброява колко неща съм правил по нея... в момента я кара само майка ми и смятаме в най-скоро време да я продаваме. Както казват колегите предницата наистина е слаба !!!Просто Митсубишито неможе да издаржи на това каране както Сивика ми ( 1.4 ВтеК )!!! ТВЪРДО ЗА HONDA !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за съветите тя хондичката си ми е добре няма проблеми само дет са и много годинките.комаи ще тарся пак хонда ама по нова година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бих казал,че годината на производство е определяща за това дали един автомобил е добър или не :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не бих казал,че годината на производство е определяща за това дали един автомобил е добър или не :)

определено е така. Може да направиш друга чупка. Взимаш митсубака и го продаваш. След това си купуваш ХОНДААА :)п.с Трябва обстойно да го огледаш, защото може да се закърпиш здраво. Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...