Данчо 31 #1 Публикувано 18 Март, 2008 Здравейте, имам нужда от помощ защото не мога да намеря отговор на един въпрос.На таблото ми светна една лампа на хонда акорд купе 97.Моля ако имате информация от някаде да ми дадете някав линк да разгледам коя лампа за какво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #2 Отговорено 18 Март, 2008 Сложи тук снимка ако искаш да ти помогне някой!Лампички много по таблото все пак !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #3 Отговорено 18 Март, 2008 nqmam kak da q snimaminache bih slojil-----------------------------нямам как да я снимаминаче бих сложил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD #4 Отговорено 18 Март, 2008 е поне кажи какъв символ има на лампата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #5 Отговорено 18 Март, 2008 ено такова като тръба с две кранчета точно отгоре и от лляво на "тръбата" и свети оранжево Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nadivto 0 #6 Отговорено 18 Март, 2008 Дизелов ли е Акорда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #7 Отговорено 18 Март, 2008 небензин 2 и2 купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #8 Отговорено 18 Март, 2008 Май е чек енджин лампата...Ей като тази жълтата ли е?(Може и да не пише check вътре) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #9 Отговорено 18 Март, 2008 Тва ми звучи малко като: Авто бисер Баща ми, лададжия по душа (всичко кара мега рязко, с почти никакъв съединител и на минимум 3000- 3500 оборота) се ъпгрейдна наскоро с Голф ... И един ден ме звъни да ме пита какво да прави, защото му светела някаква "ЕЛХИЧКА" на таблото МУХАХАХАХАСлед известни описания на връхчето и клонките на елхичката... разконспирирах мистиката- ставаше дума за лампичката за охладителната течност хахаха... ходи му обяснявай, че всъщност е плуващ във вода термометър, пък и... защо ли е до температурата Извинявам се за спама ама не се въздържах. Дано не е нещо сериозно колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sunny #10 Отговорено 18 Март, 2008 един познат имаше същият проблем и се оказа датчик за положение на колянов валВзе го на цена около 100лв.Сега не си спомням точната цена!Закараи я на елкон и там ще ти кажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #11 Отговорено 18 Март, 2008 da, tochno tazi oranjewata.nqkoj drug da ima ideq za kakwo moje da e tazi lampichkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #12 Отговорено 18 Март, 2008 ХЕЛП Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #13 Отговорено 18 Март, 2008 По-добре да не си прави експерименти човека,а да отива директно на диагностика! Колега напиши от кой град си,за да могат колегите от твоят град да те насочат къде да отидеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #14 Отговорено 18 Март, 2008 колеги от пловдив съм.да на газова уредба съм.Принципно знам къде да отида в Пловдив, но все пак приемам съвет къде да отида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #15 Отговорено 18 Март, 2008 като знаеш кво чакаш.досега щеше да си я оправил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #16 Отговорено 18 Март, 2008 бахти изчерпателното заглавие дето си написал заради такива заглавия нищо не може да се намери с търсачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове