Jump to content
Guest AERO-ШМИРГЕЛ

Инициатива за разпознаване

Recommended Posts

Guest AERO-ШМИРГЕЛ

Мисля,че от това, че не си знаем мутрите и имената на кой Ник от форума отговарят е доста голяма пречка за запознанствата между съфорумците. Дори и да познаваме един човек от комуникация във форума, ако го срещнем на улицата (или на дадена среща на клуба) няма как да знаем, че това е той (тя). Какво ще кажете за предложението да си направим тениски на които да е написано HONDA разбирасе, но отпред да фигурират Ник и Име на съответния човек. Незнам къде се правят подобни щампи, но работя за няколко рекламни студия и мога за разпитам за подробности. Вероятно и тук има колеги, които се занимават точно с това. Все се каня да прочета темата "кой с какво се занимава", ама... в същност нямам оправдание.А, може да има и надписче КЕН ЛИЙЙЙЙ :):dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля си че е доста смешно да се носят тениски с името ти :dry: , но да дам и подобна идея....листчета с ника в форума залепени на блузата примерно...и така да се разпознаваме(те)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаххахаахх :dry: Има никове където по-добре да не се виждат сред хора ,които и идея си нямат каква е инициативата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или просто като се съберем на поляната ще има "здрасти, аз съм еди койси" и така нататък...а вече на масата положението ще е друго :dry: няма да има особено значение на кои какъв му е ник-а. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз викам да си направим по една регистрация в sladur.com и въпроса е решен :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм "ЗА":D Даже точно това си мислех вчера! А пък според мен ще е и интересно да се носим с такива тениски :P;) Гаранция няма да липсват и изненади от рода на..."А, ама тва ти ли си бил?! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

А на националната ще ми я донесеш ли да я облека?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dakata
Отговорено (Редактирано)

Хихи ще е забавно 100% ;) Аз съм ЗА :rolleyes::angry: Пишете ме ;)ПП Хайде отивам да пия , че вижте кое време стана ;););)

Редактирано от Dakata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka

и аз искам тениска, че къде без хулиганката а?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за идеята. Ще стане много яко по-късно вечерта като се издокараме вече, и като вземем да си менкаме тениските. Ще има "абе ти не беше ли............. :rolleyes: или алкохола ми е вече множко :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ще си напечатам на един А4 лист ник-а и ще си го лепна на стъклото на колата като дойда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ще си напечатам на един А4 лист ник-а и ще си го лепна на стъклото на колата като дойда :ph34r:

Това между другото е идеална идея, теке тези с които съм имал пререкания във форума ще могат да си го върнат на колата миИ ВСИЧКИ ЩЕ СА ЩАСТЛИВИ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

И аз съм за мнението на на колегата че ще се запознаем на масата :ph34r:А за тениските индивидуална щампа струва към 25-30 лв, това е само щампата и отделно тениската.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

масата :D

...масата.....масата........масата ........казало ехото ! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като чета темата и се чудя............до сега как сме се разпознавали :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като чета темата и се чудя............до сега как сме се разпознавали :D

Ами да ти кажа, не много добре. Не ти ли прави впечатление, че постоянно има мнения от хора, че са идвали на някоя среща и са си тръгнали без да обелят дума с някой.А и е яко:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми аз на първата си национална не познавах никой ,пък никой не ме върна :) Бях посрещнат от всеки с приятелски чувства.Всички момчета и момичета,с които се познавам са много готини!Мисля,че чак да изпадаме в подробности не е нужно.Всичко си идва на място с посещение на сбирките,които се организират.Дет се вика обичайните заподозрени :) Сега на Ягодите всички на линия,че ще има проверка! :););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAD_BOY

някой беше пуснал тема как изглеждаме и някой не пропуснаха да ,го охулят за това ,но аз ли4но мисля ,4е беше полезна .Аз за първи път отидох на месе4на и познах някой от хората ,а предполагам и те мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...