Jump to content
Jazza

Продавам Сивик '93 Vti

Recommended Posts

7500 лв.цената подлежи на коментар само на място!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) Колега , знам че сигурно ти е доста мила тая красавица, но най-вероятно с тая цена от 7000 няма да привлечеш интерес! Все пак ти пожелавам успех с продажбата! Наистина е страшен звяр това ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Колега , знам че сигурно ти е доста мила тая красавица, но най-вероятно с тая цена от 7000 няма да привлечеш интерес! Все пак ти пожелавам успех с продажбата! Наистина е страшен звяр това ;)

аз пък към теб имам въпрос:huh: какво и е на цената:)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

цената си съвсем нормална, това не е опел астра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) кво става тука секи ден ме у4удвате

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде стига срахте в темата на човека. Цената си е такава и ако на някой не му харесва да си замълчи. Човека си е определил колко да и иска ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: Колега , знам че сигурно ти е доста мила тая красавица, но най-вероятно с тая цена от 7000 няма да привлечеш интерес! Все пак ти пожелавам успех с продажбата! Наистина е страшен звяр това :lol:

Немам думи....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Молба към всички: Спрете да с***те на човека в обявата.Който не му изнася цената, моля да не коментира, който има интерес да купува!!!Припомнете си правилата на форума все пак и помислете кой къде нагази!!!:oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...