Jump to content
mmirchev71

Кое наричате "генерация"

Recommended Posts

здравейте пичове имам голяма питанка скоро си купих сивик на кое казвате генерация че неммогада се орентирам много съм бос още

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

generation - поколение

Преведено буквално от английски пак ще разбереш че това означава кое поколение Сивик караш.

Иначе има и жаргон генерация се използава като термин за обозначаване на изпускателната система .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

генерация е цялото от колектора до задно гърне включително :rolleyes: барабар с трабите скобите меката връзка :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda Civic по генерации:First Generation (1973–1979)Second generation (1979–1983)Third generation (1984–1987)Fourth generation (1988–1991)Fifth generation (1992–1995)Sixth generation (1996–2000)Seventh Generation (2001-2005)Current /8/ Generation: (2006–present)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това са само седаните, ако имаш хеч, надявам се по предниците ще се ориентираш твоята от кои е

Публикувано изображение

ако я няма тук значи е от "англичанките" ... или е 9-та генерация :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре моята е от англичанките - тогава как се води. При тях няма ли генераци или......... Как се води просто "англичанка" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Е добре моята е от англичанките - тогава как се води. При тях няма ли генераци или......... Как се води просто "англичанка" :)

води се..(х-генерация)естествено :) !"англи4анка" е,за6тото е английска сглобка! ;) Редактирано от hondajapan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Англичанките мисля че се водят 6-та, защото производственият им процес е в тея години, когато правят и 6-тите, пък и слагат същите ДВГ-та. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би да е като моята от подписа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iskra84

Да не би да е като моята от подписа?

същата е даже и на цвят. Само не знам като двигател дали е същата. Иначе годината и на производство я водят 96.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tazi Honda mejdu druguto mnogo prilicha na edin ot modelite na Rover. Imat li ne6to ob6to?

Имат ... произвеждат се във Великобритания. :) Не случайно им викат 'англичанки' ... дори като съм се заглеждал във задниците много често съм бъркал тоя роувър 6хх нещо беше със англичанка. Чак след като видиш емблемата ти става ясно. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...