Draik 18 #81 Отговорено 6 Април, 2008 Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.Нещо цъкането не работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #82 Отговорено 6 Април, 2008 кво се оплаквате ве линка не работи - компромати няма и всичко си е наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #83 Отговорено 6 Април, 2008 Майната им на компроматите.Важното е че дойдоха готини хора и си изкарахме приятно.Макар че бях скапан от умора.Но едва ли съм бил единствения.Въпреки това на хората им беше кеф,доколкото видях.А това е най-важното.Благодаря на тия които ни гостуваха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #84 Отговорено 6 Април, 2008 компромати няма и всичко си е наред .... да ве .. а видя ли са къв си убавец с кофата на главата в другата тема !! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #85 Отговорено 6 Април, 2008 Вече требе да бачка. Сори за неудобството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #86 Отговорено 6 Април, 2008 .... да ве .. а видя ли са къв си убавец с кофата на главата в другата тема !! :)Момчета, аз се излюпих преди малко и сега гледам снимките от нашия апарат - да ви кажа само убавци виждам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #87 Отговорено 6 Април, 2008 видях са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #88 Отговорено 7 Април, 2008 Всичко беше на ниво ))дори и снега през който се наложи да мина на връщане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #89 Отговорено 7 Април, 2008 (Редактирано) Другия път не с маторя. Да, перфектно си прекарахме чакаме Ягодите 3. Редактирано 7 Април, 2008 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #90 Отговорено 7 Април, 2008 Другия път не с маторя. Да, перфектно си прекарахме чакаме Ягодите 3.аа няма такова нещо ... само с маторя )))и аз чакам ягодите 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #91 Отговорено 7 Април, 2008 Ох на чичо убавците ! Опаа ...ами убавиците...иците...иците? Абе....Ю РОК !!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #92 Отговорено 7 Април, 2008 ТИ де беше бе мушморок? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #93 Отговорено 7 Април, 2008 ТИ де беше бе мушморок?X-а го предаде не можа да превземе баира А все мис е струва че имаше много повече папараци от тези снимки които се пуснаха само да не се спотайват ами да качват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #94 Отговорено 7 Април, 2008 Сега като спомена аз освен снимките дето съм качил, имам и един клип Ако има желаещи за него да дават координати. Дали на лични дали директно тука се тая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POISON 2 #95 Отговорено 7 Април, 2008 Герои,че вие много добре сте се даржали.Аз не виждам за какви компромати говорите.Да не се каня ама следващия пат и аз сам с вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #96 Отговорено 7 Април, 2008 Сега като спомена аз освен снимките дето съм качил, имам и един клип Ако има желаещи за него да дават координати. Дали на лични дали директно тука се тая баце за клипа на пощата nikolai_fox@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #97 Отговорено 7 Април, 2008 а коли снимахте ли бре ???? даите да гледаме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DNL #98 Отговорено 7 Април, 2008 ТИ де беше бе мушморок?Аааа...аз такоа...на едно събиране ..със съученици.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #99 Отговорено 7 Април, 2008 егати- баце алкохолици а? - другия път на чушмята само с пропуска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #100 Отговорено 7 Април, 2008 пропуска ша го издавам е ний - алкохолиците - изпота знаеш къде ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #101 Отговорено 8 Април, 2008 Ай ся ...тоя Х като не върви и дай ние да сме виновни, алкохолици сме били. Алкохолици ама не ни е срам да се показваме сколите си, ей даже и Красио се показа, колкото и срам да го е било Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
крисио 0 #102 Отговорено 9 Април, 2008 Ай ся ...тоя Х като не върви и дай ние да сме виновни, алкохолици сме били. Алкохолици ама не ни е срам да се показваме сколите си, ей даже и Красио се показа, колкото и срам да го е било не хвърляй камъни в чуждия двор , че ще се разпра ям е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #103 Отговорено 10 Април, 2008 Абе много снимаха,ама само Мен пияндурника ме има...............чакаме и другите снимки,все пак не съм само аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове