Guest automotive #1 Публикувано 9 Март, 2008 Какво ще кажете за това http://automobiles.honda.com/civic-gx/ Сивиче на метан ама в САЩ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #2 Отговорено 9 Март, 2008 Какво има да му се каже освен както винаги ? : ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
automotive 0 #3 Отговорено 10 Март, 2008 Не мога да разбера само на метан ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.Stefanov 0 #4 Отговорено 15 Май, 2008 Аз много им се кефя, понеже съм фен и на метана и на хонда (естествено карам хондата си на метан), Civic GX са само на метан, но най-доброто в този автомобил е че той си е замослен за метан.....не като моя.....двигателя е с по-голяма компресия, бутилката издържа 300-400 км ....и т.н. , към края на лятото ще ходя до US и много съм се замислил да си внеса едно такова.....но пък не съм запознат с процедурата......е поне може един тестдраив да ударя, а и в mobile.de има един GX се продава за 5000 евра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 15 Май, 2008 The Civic GX NGV: looks like a Civic, drives like a Civic, and runs on clean, domestic natural gas.Рекламите на американците просто ме убиват :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 15 Май, 2008 Интересно ми е дали ще може да се зарежда тука в България , дали метан станциите са стандартни в цял свят или тука пак е побългарено нещо Ако някой има подобна информация , нека я сподели тука виж се пръкнал някой такъв Сивик из българскитя пътища Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ManiaK #7 Отговорено 15 Май, 2008 Еднакъв е навсякъде, както и нафтата и бензина има си стандарти, само че в България е малко по разреден ( абе той метана дали с въздух се разрежда.....???) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #8 Отговорено 15 Май, 2008 ептен ли няма бензин?! Аз мислех че има 10л бензиново резервоарче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.Stefanov 0 #9 Отговорено 23 Май, 2008 Разликата е единствено, в накрайника за зареждане, но те по тукашните метан-станции си имат адаптери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #10 Отговорено 23 Май, 2008 Мда,много е екологично Хондето.Ама в нашия форум газта и метана са като тамяна за дявола ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #11 Отговорено 23 Май, 2008 Мда,много е екологично Хондето.Ама в нашия форум газта и метана са като тамяна за дявола !хахаха ФАКТ! но скоро ще се запее друга песен с тези цени на бензина всички тихомълком ще сложат по една бутилчица в багажника и ще зареждат в съседните градове за да могат все още да твърдят, че газообразните горива не биха ползвали дори и пистолет да им опреш в тила ... бензина ще стане по-скъп от златото все пак е най-търсената стока на планетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове