Jump to content
hans

626 Vs Accord 1.8 F18a3

Recommended Posts

я кажете имам ли шанс срещу тая маздичка, тя е 2,0- 115 коня два вала , дали ще се изложа много на 400 метра че тука се заформя едно басче , на теория тя е по бьрза с около секунда от 0 до 100, и двете коли са сток?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ама сьм карал и маздата, и просто тегли зверски още в ниски обороти затова си мисля че старта ще ми го вземе но от 2-ра нататьк.....???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според колегата който кара 626, тя е по-бърза от d15b2. Остава въпроса, дали твоя акордеон е по-бърз от д15-ката :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

д15-ката ще я бия 100 процента, а наи странното за моя акорд е че в талона срещу G - цифрата е 850 кила???така че сьм доста лек , но и маздата ... абе вьрви така че ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти сериозно ли? Прочете ли добре цифрите.d15b2, а не d13b2. Нито си по-лек от сивика (тези 850 не ги вярвам), нито по-бързо ускоряваш до 100 :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

утре ще ти снимам талона защо да се излагам като пиша глупости G-850, F1-1250, F2- 1250 това пише в големия талон !!!!!!!! а за д15-ката,добре сьм те разбрал,- нямаш шанс, убеден сьм!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest brummm

утре ще ти снимам талона защо да се излагам като пиша глупости G-850, F1-1250, F2- 1250 това пише в големия талон !!!!!!!! а за д15-ката,добре сьм те разбрал,- нямаш шанс, убеден сьм!

От д15 падаш без да се замислиш, карал съм бетер същия кат твоя акорд, мноо убаво вози ама не се напича кат сивик :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз давам глас за маздата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Недей да се пробваш ако ше слагаш нещо,щото нямаш никви шансове.Сток акорд 2.0 16в го бия с много от 0-230км/ч.Отделно Мазда послъгват с конете заради зверските мита при внос на японец в еврозоната.Тоя мотор на предното купе е 150к.с. и на моя модел хоп-115к.с.Да,ама на колелата

Редактирано от 323f-fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мисля 4е маздата ще те изкърти просто я дават 9.8-9.9 до 100 това е по добор от характеристиките на акорд 2.0 131 коня.тои е за 10.1-2 някъде.ама тък продължавме с това техни4еско състояние на двете коли. маисторлък на шофиора. !!! от много неща зависи.мазадата никак не е за подценяване !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ

Колега без да се обиждаш, ама нямаш никакъв шанс срещу тази Мазда.Имам един познат който имаше такава мазда и след това си купи Акордеон като твоя и трябва да ти кажа че няма място за сравнения в полза на Маздата.И мисля че си в много голяма заблуда ако мислиш че ще биеш Д15-ка Сивик на 400 м с Акорд 1.8. Това ти го казвам от много личен опит.Успех в гонката !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Няма да давам конкретно мнение относно гонката - само едно ще кажа - ама изобщо не гледай какво пише в талона - в КАТ и идея си нямат тия данни как са ги събирали - ама толкова са грешни, че нямам думи. Даже това е показателно, че го пишат Civik ... така си им е в базата данни. А на глупави килограми и т.н. съм се нагледал достатъчно из талоните ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за мненията, аз сьщо мисля че маздата ще ме натупа яко, но продьлжавам да сьм убеден че д-15-ката ще я изям, в тази врьзка не мога да разбера защо в нашия любим форум акорда никой не го брой за кола, сивик та сивик, пробвайте акорд и няма и да си помислите вече за сивик, не подценявайте акордеона.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

карал съм и акорд бях много доволен от него сега карам цивик определено е по младежка кола според мен (освен Таип Ра- него не го броя) акорда е за по олегнали хора !но 4овек ..уви 1.5 90 коня прави за 10 сек до 100 това е колкото акорда 2.0 131 :)(естествено 4е нагоре акорда ще дръпне)(твоя е 1.8 115 ако не греша)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поразгледай се най-малко ин ютубее има един Сивик Т-Р качен да видиш какво прави...Тайп Р е перрфе за тунинг най малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прочетох го че Сивик Тайп-Р-а е за по олегнали хора ... сорка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес се пробвах срещу д14а4- 4 дрьпки, резултата беше плачевен за сивика, на последната дори трьгнах по кьсно и му взех 2 коли, защо тогава да не откьсна и д 15б2, просто 2-та автомобила ми се виждат аналогични, не се заяждам просто ми е интересно какьв ще е резултата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес се пробвах срещу д14а4- 4 дрьпки, резултата беше плачевен за сивика, на последната дори трьгнах по кьсно и му взех 2 коли, защо тогава да не откьсна и д 15б2, просто 2-та автомобила ми се виждат аналогични, не се заяждам просто ми е интересно какьв ще е резултата?

д14а4 тов 6-ген ли е? 90 коняпи4 браво;Пкога ще се пробваш с маздата клип4е ще направители ?! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman
Отговорено (Редактирано)

Не се лъжи Д14А4 си е по-слаб от Д15Б2. Отделно 5 ген е по-лека от 6-та. Така че там силите може да са по-равностойни!

Редактирано от Iceman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Аз за моя параход , който е Ф20З1 -131 к.с. - отдавана разбрах , че не динамиката е силната му страна :rolleyes: .Виж икономията е екстра за таква кола .Иначе съм доста муден ... не знам как ще се държи Ф18А3 (май беше 115 коня нали ?) , но не ми се вярва да е по-пъргава ... Не съм правил много дръпки но по мой впечелтения 2-ра е много слаба . 1ва на 3-та също набирам добре .. максимална съм хващал 200 мисля че има още мъничко мегдан за още ...Дърпал съм се с Е36 (тройка БМВ) компакт 101 .. на 1-ва и взех преднина на втора ме догони (лошо смених) и след твао спряхме .. пътя не позволяваше повече (но си мисля че на трета щях да го изям)Мисълта ми каква е .. акордО (на японски е така :) ) е икономична кола .. независимо от обема .. акцента е най-вече за икономиката не за динамиката .. ;)Виж от скоро пробвам следващия акорд 2.0 - 147 к.с ...ееее съвсем друга бира... просто гази от всякъде (аз си давам ... около 2 сек разлика до 100 в сравнение с моя ;) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дърпал съм се с Е36 (тройка БМВ) компакт 101 .. на 1-ва и взех преднина на втора ме догони (лошо смених) и след твао спряхме .. пътя не позволяваше повече (но си мисля че на трета щях да го изям)

...такова БМВ компакт го ям с 1.3 на 1,2,3 до 350/400м. така,че ти трябва да го отвееш отвсякъде :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо сивиците се спотайват.....????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега дай да го сложиме на линията този акорд.Нешто много го хвалиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Читава Б2 ка ще те накаже на 400м според мен :lol: Инъче браво...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм мераклия да играя на линията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е колега ма ти караш самолет бре...!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

самолет самолет, ама е афтоматик, нали са сещаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...