Jump to content
Vladix

Въпрос относно нова Civic

Recommended Posts

Здравейте, бихте ли си казали мнението за Honda Civic 98- 99 година с двигатели 1.4 16V и 1.5iLS Vtec като купето ще е с 4 врати. Ако имате предишни дискусии и не ви се пише, ще се радвам ако дадете някой линк. Ориентирал съм се към тази генерация Civic-и, защото ми харесват на външен вид, но не разбирам въобше от двигатели. Знаете ли за съществуваци проблеми от техническа гледна точка на споменатите коли. като на пример нещо което винаги се чупи и създава проблеми, за които дадените коли може са непредпочитани. Също искам да попитам за мощноста на тези доли и двигатели от общ характер. Ако 1-вият е с 90 коня а 2-рият около 114 вдига ли се много разходът на бензин при вторият. Чудя се защото един приятел преди няколко дни си взе Лагуна 96 година и е 2.0 двигател и пак около 114 коня. Съшо така прочетох страхотната статията, за това какво е добре да се гледа при покупката на кола, разбира се лимитирана в границите на нормалното за покупка на кола 2-ра употреба. Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Има теми, да. Скоро имаше точно дискусия 1.4 срещу 1.5: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=19873Има още доста теми горе има един бутон Search.

Хе хе изпревари ме! Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...