Morpheus 4 #1 Публикувано 8 Март, 2008 Акордеончето е с климатроник, обаче там където трябва да показва външната температура дава винаги една и съща стойност (-11 ) градуса, къде може да е проблема и къде се намира този датчик, продава ли се и може ли от него да не ми сработва климатика?Accord 6 -та ген. F20Z1 - англичанка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 8 Март, 2008 Колега, външния датчик е някъде отпред пред радиаторите в средата на предницата. Така е според руското сервизно ръководство. Вътрешния е от дясно на волана, има една малка решетка, около 3 на 2 см. Предполагам, че се продават, питай в Бултрако и в специализирани фирми за автомобилни климатици като Импас56.Най-добре е да го види добър специалист по климатиците. Не си писал обаче в профила от къде си, за да те ориентираме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morpheus 4 #3 Отговорено 8 Март, 2008 майна сити Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #4 Отговорено 8 Март, 2008 Моя климатик го оправи бай Борис, работи в бившите гаражи на общината /зад гробището/. Може да се отиде и в Импас /или Сикона/ на ул.Знаме 4.Можеш да ми се обадиш за подробности на 0888 663090 - Иван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morpheus 4 #5 Отговорено 8 Март, 2008 Бай Борис го знам той ни е клиент, ако го засека ще го питам .Мерси много за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове