Most_Wanted 180 #1 Публикувано 6 Март, 2008 Искам малък съвет относно предни спирачни дискове за Сивик 5 ген D15B2 - седан. Ако може някой да предложи какви да си взема и евентуално колко пари струват. Също така ако може да предложите и какви накладки да си взема за тези дискове ще ви бъда благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #2 Отговорено 7 Март, 2008 Ама там пише за накладки, а мен повече ме интересуват дисковете, че спешно се нуждаят от смяна. Аз вчера като ги погледна се уплаших. Цяло чудо е че не съм се пребил някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #3 Отговорено 8 Март, 2008 http://www.heed-auto.com/Brakes.htm - там имат "National Auto Parts" - английски, идея си нямам читави ли са, но нали Хонда има заводи в Англия...Преди Нова Година ми казаха че за 5г предни дискове са 61лв, но доставката е до 4седмици ако нямат на склад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maks 0 #4 Отговорено 14 Март, 2008 Колега скоро взех за моята Д16-ка дискове с размер 262 мм на Брембо рязани за 80 кинта бройката, и от V&D AVTO накладки на TEXTAR немски и съм доволен много. Дисковете ги взех го от http://www.a1-bg.com/, може за теб да са и по евтинки..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #5 Отговорено 14 Март, 2008 Благодаря за препоръките. Понеже на мен ми трябваха спешно тези дискове, не можах да дочакам и си взех на ACDelco за 130лв комлекта, както и накладки за 40лв. Незнам дали са читави, но за много от продуктите им съм чувал добри неща. Дано и спирачките им стават за нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #6 Отговорено 15 Март, 2008 Благодаря за препоръките. Понеже на мен ми трябваха спешно тези дискове, не можах да дочакам и си взех на ACDelco за 130лв комлекта, както и накладки за 40лв. Незнам дали са читави, но за много от продуктите им съм чувал добри неща. Дано и спирачките им стават за нещо.напиши откъде си ги взел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #7 Отговорено 15 Март, 2008 Ми взех си ги от магазина им във Велико Търново, който се намира до СБА-то само че ги нямаха в наличност и ги поръчаха от друго място - предполагам София. Но от където и да ги вземеш цената си е една и съща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове