Jump to content
Most_Wanted

Спирачни дискове

Recommended Posts

Искам малък съвет относно предни спирачни дискове за Сивик 5 ген D15B2 - седан. Ако може някой да предложи какви да си взема и евентуално колко пари струват. Също така ако може да предложите и какви накладки да си взема за тези дискове ще ви бъда благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама там пише за накладки, а мен повече ме интересуват дисковете, че спешно се нуждаят от смяна. Аз вчера като ги погледна се уплаших. Цяло чудо е че не съм се пребил някъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.heed-auto.com/Brakes.htm - там имат "National Auto Parts" - английски, идея си нямам читави ли са, но нали Хонда има заводи в Англия...Преди Нова Година ми казаха че за 5г предни дискове са 61лв, но доставката е до 4седмици ако нямат на склад

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега скоро взех за моята Д16-ка дискове с размер 262 мм на Брембо рязани за 80 кинта бройката, и от V&D AVTO накладки на TEXTAR немски и съм доволен много. Дисковете ги взех го от http://www.a1-bg.com/, може за теб да са и по евтинки.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за препоръките. Понеже на мен ми трябваха спешно тези дискове, не можах да дочакам и си взех на ACDelco за 130лв комлекта, както и накладки за 40лв. Незнам дали са читави, но за много от продуктите им съм чувал добри неща. Дано и спирачките им стават за нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за препоръките. Понеже на мен ми трябваха спешно тези дискове, не можах да дочакам и си взех на ACDelco за 130лв комлекта, както и накладки за 40лв. Незнам дали са читави, но за много от продуктите им съм чувал добри неща. Дано и спирачките им стават за нещо.

напиши откъде си ги взел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми взех си ги от магазина им във Велико Търново, който се намира до СБА-то само че ги нямаха в наличност и ги поръчаха от друго място - предполагам София. Но от където и да ги вземеш цената си е една и съща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...