latin 0 #1 Публикувано 6 Март, 2008 Здравейте колеги някой може ли да ми каже дали пасва двигател от PRELUDE 2,3 на CIVIC 4G ще сам много благодарен на инфо от някой който се е занимавал това.Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #2 Отговорено 6 Март, 2008 Здравейте колеги някой може ли да ми каже дали пасва двигател от PRELUDE 2,3 на CIVIC 4G ще сам много благодарен на инфо от някой който се е занимавал това.Мерси предварително. става с много мерак и желание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
latin 0 #3 Отговорено 7 Март, 2008 Здравейте колеги някой може ли да ми каже дали пасва двигател от PRELUDE 2,3 на CIVIC 4G ще сам много благодарен на инфо от някой който се е занимавал това.Мерси предварително. става с много мерак и желаниеама пасва ли или трябва да се преправя нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #4 Отговорено 7 Март, 2008 Е то ако не трябва да се преправя всички щяхме да сме с двигатели от Prelude. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
latin 0 #5 Отговорено 7 Март, 2008 Е то ако не трябва да се преправя всички щяхме да сме с двигатели от Prelude.и какво трябва да се пасва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #6 Отговорено 7 Март, 2008 (Редактирано) За H22 от Prelude четох че е от двигателите които не се препоръчват за суап защото се усуква в обратната посока в сравнение с двигателите на сивика и се накланя към преградата на купето, а и тампоните не пасват точно. За 2.3 не съм срещал информация но предполагам че ще е пак нещо подобно.Но пък сега се поразгледах из Google и има хора които са го направилиhttp://www.rankmyride.com/?page=cars/view&CID=1964Не знам с полуоските как става работата като Прелюда е по-щирок, сигурно са специални, а тия кастъм-мастъм истории винаги са солидна сума. Редактирано 7 Март, 2008 от keel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове