Jump to content
latin

малко инфо ако може

Recommended Posts

Здравейте колеги някой може ли да ми каже дали пасва двигател от PRELUDE 2,3 на CIVIC 4G ще сам много благодарен на инфо от някой който се е занимавал това.Мерси предварително. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги някой може ли да ми каже дали пасва двигател от PRELUDE 2,3 на CIVIC 4G ще сам много благодарен на инфо от някой който се е занимавал това.Мерси предварително. :(

става с много мерак и желание

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги някой може ли да ми каже дали пасва двигател от PRELUDE 2,3 на CIVIC 4G ще сам много благодарен на инфо от някой който се е занимавал това.Мерси предварително. :blink:

става с много мерак и желание
ама пасва ли или трябва да се преправя нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то ако не трябва да се преправя всички щяхме да сме с двигатели от Prelude.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то ако не трябва да се преправя всички щяхме да сме с двигатели от Prelude.

и какво трябва да се пасва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

За H22 от Prelude четох че е от двигателите които не се препоръчват за суап защото се усуква в обратната посока в сравнение с двигателите на сивика и се накланя към преградата на купето, а и тампоните не пасват точно. За 2.3 не съм срещал информация но предполагам че ще е пак нещо подобно.Но пък сега се поразгледах из Google и има хора които са го направилиhttp://www.rankmyride.com/?page=cars/view&CID=1964Не знам с полуоските как става работата като Прелюда е по-щирок, сигурно са специални, а тия кастъм-мастъм истории винаги са солидна сума.

Редактирано от keel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...