M.Honda Civic 0 #1 Публикувано 1 Март, 2008 Имам следния проблем. Стъклото е ел. и работи когато си иска. Въпроса ми е - във вратата влиза сноб кабели от купето и точно там не прави контакт но ми казаха че имало бука вярно ли е това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 1 Март, 2008 Има букса ,но ако е откачена не работи също и централното и ел.огледалото.Прегледай я все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #3 Отговорено 1 Март, 2008 Буксата ти прави проблем,при мен също се случва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Honda Civic 0 #4 Отговорено 2 Март, 2008 То си работи стъклото ама понякога отказва и трябва да отворя вратата и дори да размърдам кабелите кадето влизат в вратата. Много е изнервящо . Трябва ли да се сменя буксата или се поправя някак. някой правил ли го е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 2 Март, 2008 Възможно е да не е закачена хубаво ,дръпни леко маншона и я огледай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M.Honda Civic #6 Отговорено 2 Март, 2008 Вадих го маншона изглежда добре само дето има един лек луфт но предполагам е нормален. това се получи откакто ми слагаха машинка за централното освен те да са я прецакали или да не са я сложили както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове