viliareal 1 #1 Публикувано 29 Февруари, 2008 (Редактирано) Значи от известно време като завивам и нещо трака и ми казаха че е каре мислех днес да отида в сервиза на Омбре да го сменят ама като знам колко коли го чакат ще трябва да изчакам сигурно 1 ден ако не и повече а утре мисля да пътувам до Мелник.Опасно ли е да карам в това положение дотам кажете че нищо не разбирам от тези работи Забравих да кажа че карам шатъл 89-а година даже ако знаете колко е цената на едно каре може да кажете да имам представа Редактирано 29 Февруари, 2008 от viliareal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #2 Отговорено 29 Февруари, 2008 Не искам да те плаша,ама ако счупиш карето оставаш на пътя! Ако не ти е спешно пътуването по-добре изчакай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 1 Март, 2008 Имах сивик от същата генерация и винаги ми тракаха каретата,по-бавно взимай завоите и проблеми няма.Не купувай турски 4е са боклук,прецакват се бързо,или италянски или японски,по-скъпи са ,но си заслужава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове