Jump to content

viliareal

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно viliareal

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=15363
  1. Хора не се ядосвайте, след 2 часа почват новините и ще гледате Вожда как ще ни обяснява колко добре сме живеели, как нямало престъпност, цените не се увеличавали и т.н. Съжалявам за спама, но просто не се сдържах Всички знаете приказката за рибата. Приятна вечер на всички.
  2. Колеги не знам как, но имам мухъл при шибедаха, може би някой път не съм го затворил добре и е влезнало вода и сега гледам, че са очнали да избиват едни гадни черни петна по края, но основния проблем е миризмата на мухъл Дайте някаква идея с какво да напръскам и другия ми въпрос е има ли начин като отварям шибедаха кората под него да не отива и тя назад, за да мога да я напръскам отгоре. Предварително Ви благодаря.Модела е CIVIC SHUTTLE.
  3. Значи от известно време като завивам и нещо трака и ми казаха че е каре мислех днес да отида в сервиза на Омбре да го сменят ама като знам колко коли го чакат ще трябва да изчакам сигурно 1 ден ако не и повече а утре мисля да пътувам до Мелник.Опасно ли е да карам в това положение дотам кажете че нищо не разбирам от тези работи Забравих да кажа че карам шатъл 89-а година даже ако знаете колко е цената на едно каре може да кажете да имам представа
  4. Еми казвам горе-долу че нали и филтъра трябва да се сменя и идва айде не към 100 лева ам акъм 80 май.Еми не знам какво ми е маслото аз ако знаех нямаше да пускам тази тема със тария ми "майстор"повече не искам да се виждам пък камо ли да го питам какво масло ми е сложил!
  5. viliareal

    ДРУЖБА

    Аз съм от дружба и пак карам Хонда ама не съм забелязъл да има чак толкова много ама вижте селенията е пълна и има много Голфове !!!
  6. Имам 15-ки джанти и ги продавам,защото на мен са ми много големи и ми опират в калника.Ако те интересува мога да направя 1-2 снимчици.
  7. viliareal

    писна ми

    Колеги да не сте спрели да се удряте,че темата нещо "умряла" ми се вижда?
  8. Хора никой ли не може да ми каже?Ако тук не мога да получа отговор на този въпрос не знам къде просто!Моля да ми отговорите или поне кажете към кой да се обърна за съвет да попитам Значи да кажа ако не сте разбрали че моята Хонда е 89-а година!
  9. Поне ако може да ми кажете дали раздатките са същите?
  10. Значи стана голям проблем с хондата-сцепи ми се скоростната кутия по точно раздатъчната! Намерих един човек продава една за Хонда шатъл 1.5 86-а година заедно с раздатката заедно та въпроса ми е дали тази скоростна кутия ще стане за моята кола или дайте съвет откъде да търся.Моята е 1.6 16 клапана.Ще съм благодарен ако отговорите по скоро.
  11. Благодаря а има ли проблем че не карана от година и половина аз разбира се ще я прекара, през сервиза,но все пак...Май само акумулатор трябва да се взима защото този е сдал багажа
×
×
  • Създай нов...