Jump to content
Guest Morpheus

Филтър климатик

Recommended Posts

Guest Morpheus

Не мога да намеря къде се слага този филтър на климатика, прерових всичко джабки, под чистачките зад всякакви табла, но не мога да намеря къде се слага.Колата е Акорд 6г. 2.0 ILS CE8 97 г. (английската сглобка)и в аутодата даже не мога да открия къде се слага, пък във всички каталози дават че такъв филтър има.Но никъде не е описано къде се намира на колата,Та някой ако се е сблъсквал с подобно нещо нека драсне някой ред.БЛАГОДАРСКО

Редактирано от Morpheus

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В кои каталози дават, че има такъв филтър на Акорд 6г??? Лъжат - НЯМА .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам на Акордите къде е , но на моята е точно зад жабката, покрит с едно черно капаче, на което има нещо като дръжка, за да може да се идърпа.1.Махаш жабката - има два болта под нея2. Има една метална пръчка,зад жабката, захваната с 3 болта за кръстачка и един за лула.-махаш я или само я пръдърпваш надолу, за да може да стигнеш до филтъра.3. Зад едно пластмасово капаче, разположено вертикално по средата зад жабката => зад него е Дано е така и на Акордите :ph34r: Защото и моята е английска сглобка

Редактирано от Slayer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В текдока го дават, в други хартиени каталози съм го гледал, че го дават.А зад жабката само се виждат кабели и по нея е модула за управлението на климатика, не отричам, но може и да няма такъв филтър, този който дават в каталозите може да е за Японския акорд знам ли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...