OXYGEN 0 #1 Публикувано 26 Февруари, 2008 Здравейте, Вече официално мога да се похваля с 3-та ми Хонда Вчера минах през КАТ и вече и по документи си имам Honda Dominator Сега остава да свикнем един с друг и да дочакам изпита за А категория и новата книжка. Ще съм благодарен и на колегите на 2 колела, да ми препоръчат къде да ходя да ми сменят маслото и каква смазка за веригата да си взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 26 Февруари, 2008 Колега честито Много безаварийни И много да си я слушаш и да си я глезиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #3 Отговорено 26 Февруари, 2008 (Редактирано) Честито Ники Виждам че си много щастлив нека това чувство остане задълго когато си с мотора. Хайде със здраве пък ще ни повозиш някой път Нали сме съседи Редактирано 26 Февруари, 2008 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 26 Февруари, 2008 Честито и от мен колега много да те радва новата ти придобивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin 0 #5 Отговорено 26 Февруари, 2008 Честито колега.Пожелавам ти много безаварийни километри на пътя и извън него.Ето го твоя спрей за веригата http://www.motoboom.bg/product.php?cCat=&m=9&p=415А маслото защо не опиташ да го смениш сам? При моторите не е никак трудно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #6 Отговорено 26 Февруари, 2008 Честито колега! Много емоции и висок адреналин с новата машина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Biboto 0 #7 Отговорено 26 Февруари, 2008 Честито Колега Да и се радваш много и да я караш безпроблемно и живот и здраве и 4-та да добавиш в колекцията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #8 Отговорено 26 Февруари, 2008 (Редактирано) Честито колегa!V' ssssss!!!! Редактирано 26 Февруари, 2008 от samux Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Чавдар 58 #9 Отговорено 5 Март, 2008 Ето това е машината, когато искаш да избягаш от всичко и ВСИЧКИ Когато си на нея, сте само ти и посоката, която избереш, пътя и дали има такъв въобще, не е от голямо значение! Хората минават през Сахара с такива . Да ти е честита и дано имаш време да им се радваш и на 3-те Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #10 Отговорено 5 Март, 2008 И от мен едно честито. Доста запазена изглежда машинката. Аз ще чакам отзиви, че засега карам една Ямаха ДТ, ама може да мина на нещо по-голямко. Та като я поусетиш разправяй за какво иде реч. И успех на А категорията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #11 Отговорено 5 Март, 2008 Честито Ники много да те радва и слуша ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #12 Отговорено 5 Март, 2008 (Редактирано) ХХОООООООООООООООООООООООООООООООНННННННННННННННННННННДААААААААААААААААААААААААААЧестито колега Редактирано 5 Март, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominator #13 Отговорено 5 Март, 2008 Ха честито,ще останеш доволен от избора,ако имаш някакви въпроси свързани с моторетката питай надявам се да мога да помогна.Безброй безаварийни километри с доминатора :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nedo1 #14 Отговорено 11 Март, 2008 Честито и от мен. Само радости да ти донесе и емоции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #15 Отговорено 11 Март, 2008 честитот колега .И да не хванеш гората с тос матор,че аз таи праих с бившиата ми Yamaha TT600 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #16 Отговорено 12 Март, 2008 Честито и от мен Като гледам не изневеряваш и при моторите на ретро стила Много хубави моменти ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове