Jump to content
Guest manniakk

Пуши като стар тютюнджия

Recommended Posts

Guest manniakk

сигурно си за смяна на сегменти. И най вероятно ще си гори масло докато не ги смениш. Иначе колата върви ли си. Ауспуха пуши ли в странни цветове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С какво масло караш?Може да са гумички на клапаните...Като проверяваш маското трябва да изчакаш поне 10 мин. след като си я изгасил да се отече...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

амИ щом ти нагорява толкова масалце може и на основен ремонт да отиваш знам ли. :D:P :P :P наи Вероятно са сегментите за смяна :D :coolа за масло да гори не трябва ;) или.. от макс до минимум на 10000 км това е допостимото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж дали на запален двигател , ако отвъртиш капачката за маслото ще пуши оттам . Като цяло най-добре покарай още малко и виж кое как се държи .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

и аз съм на мнението на Rust покарай я още виж колко ти намалява маслото при изминати 1000км... виж дали нямаш теч отнякъде... а само с гумички няма да е ... само смяна на сегменти оправя проблема... а това, че върви повече когато го гори маслото си е верно :D личен опит ... мойта гореше по литър на 1000км... и вървеше мнооого... смених първо гумички, но промяна никаква... и за това напред с рогата ... оказа се че са спекли само маслените сегменти ... иначе всичко останало е пушка.... та така... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак до 1000 км няма да стигна, защото пуши много сериозно и целият този пушек влиза в купето, а дори взе да пуши и през ауспуха, което ми говори и на мен за сегменти или в по-лошият случай бутало. Във вървежа не се усети загуба, освен че ти се насълзяват очите от толкова дим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом пуши в коша значи или изтича от някъде и влиза в допир с нещо нагорещено.Между другото, какво е "извода на капака на главата" ?огледай хубаво мотора за теч на масло. Караш турбо кола и много неща под капака се нагряват достатъчно че маслото да изгори върху тях. Но ако няма течове, може турбото да ти вкарва масло във всмукателната система.Това с повечето масло си е чиста проба глупост, ама какво да се прави, станалото - станало.Обясни малко по-подробно (ако трябва и с някоя снимка) от къде пуши.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Във вървежа не се усети загуба, освен че ти се насълзяват очите от толкова дим.

Щом вървежа е ок,значи е само за маслени сегменти.Така беше и при мен,смених ги и сега не пипа маслото,дори и да я пържа с 8000об/м.Сигурно гори малко,но е незабележимо от поря-дъка на 100/200гр на 12000км...За пушека от ДВГ-то, трябва да идеш на доктор,нали се сещаш,че турбинката надува и не се знае откъде дими... :PА и 1net щом казва,може и да вкарва масло в смукателните и тогава сигментите отпадат... Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес я навестих един приятел и той да види за какво става дума. Проверих първо как е маслото ами то го нямаше просто. Долях и малко и я запалих и ;) работи на три цилиндъра и си пуши ( през тръбичката, през щеката, през капачката, и отзаде ) ;), а омазняване по двигателя няма. Аверчето и той ми каза че е или сегмент или бутало.

1net: под "извода на капака на главата" имам предвид:

Публикувано изображение

Аххх дано тези копелета от USPS се сетят да се задействат малко, че иначе може да не я завърша до националната.

Редактирано от PoweRG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Румба проверихте ли ве4е дали има масло по възду6ните пъти6та,све6тите и как са омаслени?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Румба проверихте ли ве4е дали има масло по възду6ните пъти6та,све6тите и как са омаслени?

Не още, предполагам утре ще имам малко повече време, но това че дзвера работи на 3 цилиндъра вече ме притеснява.Някой да има представа дали сегменти и бутала от б18ц4 стават на б16а2 ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Проверих първо как е маслото ами то го нямаше просто. Долях и малко и я запалих и :) работи на три цилиндъра и си пуши ( през тръбичката, през щеката, през капачката, и отзаде ) :cool:, а омазняване по двигателя няма.

:) пожелавам ти повече успех с новия проект, какъвто и да е той....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...