Jump to content
Guest Roxy

машинка за ел.стъкла

Recommended Posts

Guest Roxy

Здравейте,от 10 дни съм собственичка на Хонда Сивик 1.4i 98г.хечбек и съм много щастлива.Преди това карах Хонда Джаз старичка, но никога не ме е оставила на пътя,още си я обичам много.За новата Хонда търся машинката за ляво ел.стъкло и предна дясна черна лаисна на бронята.Много е готин този форум,някои ден ще дойда и на някоя от срещите.Това е засега.....4ао и мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest хари7

Здрасти и 4естита придобивка :cool: напи6и си във профила от кой град си ,и колегите които са най близо до теб щте те насо4ат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти и 4естита придобивка :) напи6и си във профила от кой град си ,и колегите които са най близо до теб щте те насо4ат.

Здрасти и мерси..поправих си профила,вчера като го правих и не съм обърнала внимание....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пробвай в раздел "купувам части / аксесоари" или потърси в раздела "продавам части / аксесоари" за някоя 6-та генерация на части :)успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и много безаварино каране, а към всички колеги дайте да намерим на мацката една машинка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колеги,преди 3 дни стъклото не работеше т.е не искаше да се затвори,един "майстор"го погледна и каза 4е ми трябва машинка,но днес го пробвах и взе че се вдигна...бавно и като тръгва отдолу като че ли се размардва малко.....мисля си дали няма луфт който трябва да се обере и да се види зъбчатката,защото ако тя е добре май ще спестя 200лв и то за втора употреба което намерих днес в една морга :plane: А възможно ли е да е било от студа?Ако е влязла вътре вода и е замръзнала?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами най-добре си разглоби кората и провери какъв е проблема вместо да се чудиш. така май ще е най-лесно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pioneer

хаха имам същия проблем :D зъбците се износват и почват да пропускат :D сега си поръчах от канада стъклоповдигач с моторче :D тоест моторчето не ми трябва но е 110 $ и двете ... а в бултрако с отстъпките само стъклоповдигача ми е 140 лева а моторчето 500-600 лв някаде :D ... карам сивик 6та купе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си ремонтирах зъбчатката сам-присадих последните осем зъба-същия модул зъбен гребен става от пасат - но е малко играчка с пасването - и си смажете механизма и гумените уплътнения със wurth-няма да съжалявате-писал съм доста по тая тема някуде доста отдавна беше

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това със зъбчатката и аз го имам на дясната врата. Малко е неприятно. Аз мисля да отида някъде да ми направят една, но кога ще стане един господ знае.

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...