KU4E_DUX 2 #1 Публикувано 21 Февруари, 2008 Колеги искам да попитам как се разработва нов спортен съединител зада него сасипя от началото.Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #2 Отговорено 21 Февруари, 2008 С мръсна ГАЗЗЗ на светофарите п.п ЧЕСТИТО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #3 Отговорено 21 Февруари, 2008 Още несъм го сложил но тези дни се надявам ,че имам и каре за смяна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 21 Февруари, 2008 аз до колкото знам, в началото не е хубаво да го пилиш много. първите да кажем 500-600км го карай внимателно. без много натоварване. поигравай си от време на време на полусъединител, примерно 5-6 секунди преди да светне зеленото си включваш на първа и държиш на полусъединител докато светне зелено, и потегляш нормално, без пилежи. не че ако го сложиш и веднага почнеш да го жулиш ще му стане нещо, ама легендата разказва че с разработване 500км и игра на полусъединител през това време, съединителя живеел по-дълго. какъв съединител си взе м/у другото и колко пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #5 Отговорено 21 Февруари, 2008 XTD stege3 ,но незнам дали ще ми стане за моита 200 $ ми излезе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 22 Февруари, 2008 XTD stege3 ,но незнам дали ще ми стане за моита 200 $ ми излезеАз съм с такъв,много съм доволен Отеля доста височко и ми поомекна педала леко Преди да позагрее,полусъединителя е малко кът но след малко каране нещата се нормализират.Разликата със стария е огромна.Рита зверски мамка му,имам чувството,че при зверско каране ще потроша някое каре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #7 Отговорено 23 Февруари, 2008 Скапания съединител неще да отлепя каква е причината ? удалжих рамото на буталото с почти 20мм и скапания пак неще да отлепи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове