Jump to content
KU4E_DUX

Разработване на съединител

Recommended Posts

Колеги искам да попитам как се разработва нов спортен съединител зада него сасипя от началото.Благодаря предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:plane: С мръсна ГАЗЗЗ :plane: на светофарите :plane:п.п ЧЕСТИТО!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още несъм го сложил но тези дни се надявам ,че имам и каре за смяна :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз до колкото знам, в началото не е хубаво да го пилиш много. първите да кажем 500-600км го карай внимателно. без много натоварване. поигравай си от време на време на полусъединител, примерно 5-6 секунди преди да светне зеленото си включваш на първа и държиш на полусъединител докато светне зелено, и потегляш нормално, без пилежи. не че ако го сложиш и веднага почнеш да го жулиш ще му стане нещо, ама легендата разказва че с разработване 500км и игра на полусъединител през това време, съединителя живеел по-дълго. :plane: какъв съединител си взе м/у другото и колко пари :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

XTD stege3 ,но незнам дали ще ми стане за моита :P 200 $ ми излезе

Аз съм с такъв,много съм доволен ;) Отеля доста височко и ми поомекна педала леко :blink: Преди да позагрее,полусъединителя е малко кът но след малко каране нещата се нормализират.Разликата със стария е огромна.Рита зверски мамка му,имам чувството,че при зверско каране ще потроша някое каре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скапания съединител неще да отлепя каква е причината ? удалжих рамото на буталото с почти 20мм и скапания пак неще да отлепи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...