ceco_crx 0 #1 Публикувано 20 Февруари, 2008 Колеги в4ера се сдобих с един стахотен CRX 2 gen на Benji Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 20 Февруари, 2008 Браво и аз много го харесвах,ама возя често хора отзад и нямаше как да го взема.Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #3 Отговорено 20 Февруари, 2008 Тази кола я знам много добре,ако ти се грижиш за нея тя ще се грижи два пъти повече за теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_crx 0 #4 Отговорено 20 Февруари, 2008 да наистина колата е много добре от кам техническа гледна точка ма да ви кажа че другата ми кола ми се струва че варви повече незнамМа пак тази е голяма красавица Мерси за пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #5 Отговорено 20 Февруари, 2008 Да ти е честита колега.... Взел си хондата на един истински фен... можеш да бъдеш сигурен, че колата е върха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #6 Отговорено 21 Февруари, 2008 ЕЕЕЕЕЕ това беше виновника в града да се влюбя в ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #7 Отговорено 21 Февруари, 2008 Честито!Грижи се за старата любов на един от най-верните фенове в БГ!Колата е правена с много мерак и честно казано още се чудя Бенджи как се раздели с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIDO_ 1 #8 Отговорено 22 Февруари, 2008 Честито колега и много безаварийно каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #9 Отговорено 22 Февруари, 2008 Ха, верно вчера го мернах ... до Практикер мисля. Супер, да ти е честита - колата си е уникална, да я пазиш - че да си те радва повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 22 Февруари, 2008 Е радвам се, че CRX маниаците се увеличават честито много хубави моменти ти пожелавам с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #11 Отговорено 22 Февруари, 2008 още не си я взел и те засякох на сточна гара честито мн е добър рекса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове