Jump to content
JAMAMOTO

Твой един син,Българийо..........

Recommended Posts

Колеги призовавам ви да отдадем минутка мълчание в чест на този ВЕЛИК БЪЛГАРИН............ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ! ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТ ПАМЕТТА МУ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колегата е прав нека отдадем нужното уважение кьм този Велик Бьлгарин поклон пред светлата му памет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Хвала пп. Поздравления на автора за патриотичната темичка скоро небях срещал подобна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз неска с цялото даскало се поклоних пред паметника и носих знамето на даскалото и съм горд! Поклон пред паметта му! :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

''За СВОБОДА и народ не жали имот и живот''....ако можеше да види Апостола какви управници имаме и с кой са се съюзили ще се обърне в гроба :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чесно да ви кажя днеска направо се разочировах тотално от скапания "българси народ". До сега винаги съм защитавал българите, че не са такива и унакива ама.........

Днеска бяхме организирали шествия по случай обесването на ЛЕВСКИ . Бяхме изкарали знамената и бяхме се събрали една група хора. А "Българските граждани" минаваха и питаха: " Срещу какво протестирате?"

След отговора: "Непротестираме, а правим шествие по случай обесването на ЛЕВСКИ!" Хората си отминаваха. Чесно да ви кажя чак ми се дорева. :) Как може да има такива бездушни хора ?

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина най великия , малко да се поу4им от него и ще станем по добри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той е пример за всички нас - никога няма да бъде забравен!Радвам ви се момчета за въодушевлението. :thumbs1::dry::bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dakata
:thumbs1:;);):bg::dry: Ето това е истински българин :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълбок поклон :rolleyes: Обесването на Васил ЛевскиО, майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Гарване, и ти птицо проклета,на чий гроб там тъй грозно грачеш?Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,затуй, че ти си черна робиня,затуй, че твоят глас, майко,е глас без помощ, глас във пустиня.Плачи! Там близо край град Софиястърчи, аз видях, черно бесило,и твой един син, Българийо,виси на него със страшна сила.Гарванът грачи грозно, зловещо,псета и вълци вият в полята,старци се молят богу горещо,жените плачат, пищят децата.Зимата пее свойта зла песен,вихрове гонят тръни в полето,и студ, и мраз, и плач без надежданавяват на теб скръб на сърцето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG
:rolleyes: Поклон пред паметта на този велик БЪЛГАРИН.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...