Jump to content
Guest assfull

Теч от водния радиатор

Recommended Posts

Guest assfull

колега,доколкото разбрах имаш съвсем малка пукнатина,има една добавчица в малко шишенце(прахообразна) продават я по бензиностанциите.пробвай с нея мисля че ще ти свърши работа.представлява нещо като метални стърготини(сиви на цвят).пробвал съм на други коли и за малки течове върши много хубава работа.мисля,че беше някъде до десетина лева,ако не стане винаги можеш да си смениш радиатора,успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за смяна на радиатора! Тези метални частици нали ще обиколят цялата система... водна помпа? термостат? и кои знае какжо още... Има тема в която колега продава радиатори, до колкото си спомням на цени от около 150 лева... погледни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

или смяна или лепене.но тия препарати вобще не ги ползвай... голяма са смрад и редовно запушват радиаторчето на парното, да не говорим че цялата система отвътре става като омазана със сополи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Категорично против прахообразните добавки!!!! Могат да ти създадат доста ядове. Но мога да ти кажа че с течните не е така, аз лично съм ползвал на моята кола 2-пъти на Лъки моли и съм слагала на други коли на Bardahl и мога да ти кажа че при пукнатини и съзене вършат чудесна работа. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нов! никви добавки, никви глупости. или ако не ти се дават пари, свали си радиатора и го огледай, виж точно от къде сълзи и го занеси на пластмасови заварки да ти го закърпят. само че преди да правиш това провери дали не тече от някъде другаде. водна помпа например.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...