Guest BAD_BOY #1 Публикувано 13 Февруари, 2008 На вси4ки който се казват Валентина и Валентин и на вси4ки влюбени или ще се влюбват абе с една дума наздраве на вси4ки и да е весело около nas и да има много любоffffffff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #2 Отговорено 13 Февруари, 2008 честито на всички празнуващи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondajapan #3 Отговорено 13 Февруари, 2008 айде,4естит празник на вси4ки влюбени и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #4 Отговорено 13 Февруари, 2008 честито Ама май само аз непразнувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #5 Отговорено 13 Февруари, 2008 честито на обичащите ама да не забравяме и трифоновците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #6 Отговорено 13 Февруари, 2008 честито Ама май само аз непразнувам Колега, 2ма сме ...... ама аз съм "чужденец" в Габрово и ми е зор да си намеря жена м/у другото каква кола караш ти ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #7 Отговорено 14 Февруари, 2008 Трима сме Честит празник на всички празнуващи и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 14 Февруари, 2008 Честито на всички празнуващи и непразнуващи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #9 Отговорено 14 Февруари, 2008 Честито на всички които празнуват . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #10 Отговорено 14 Февруари, 2008 честито на всички празнуващи Честито:=на желаещите - ден (пак) за любов=на поулегналите - ден (пак) за чаша хубаво питие=на колебаещите се - и двете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 14 Февруари, 2008 Честит празник на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #12 Отговорено 14 Февруари, 2008 К'ви влюбени, к'ви 5 лева бе .. ?? Честит ви ТРИФОН ЗАРЕЗАН !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 14 Февруари, 2008 хаххааха те това ми ареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #14 Отговорено 14 Февруари, 2008 А честит ви празник и от мен. Да сме живи и здрави. Ще пада яко празнуване тази вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskra84 0 #15 Отговорено 14 Февруари, 2008 Хайде честито и от мен на всички именници, влюбени, лозари и всички които обичат да пият . А тук таме може да се намери и някой рожденник на тази дата, така че честито и на тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #16 Отговорено 14 Февруари, 2008 (Редактирано) Честит Свети Валентин на всички влюбени! Пожелавам им да бъдат винаги щастливи и обичани А на тези, които ще празнуват Трифон Зарезан им пожелавам много да се напият Редактирано 14 Февруари, 2008 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #17 Отговорено 14 Февруари, 2008 Наздраве! Колеги, първо къф е тоя свети Валентин (Нафталин, вазелин) имаме си хубав български празник това Свети Валентин са го измислили въздържателите, а ние както се знае НЕ СМЕ ВЪЗДЪРЖАТЕЛИ! Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #18 Отговорено 14 Февруари, 2008 честит празник и от мен колеги , това кой празнувате вече е отделен въпрос <--> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spyker40o0 0 #19 Отговорено 14 Февруари, 2008 Ч.И.Д. на всички иманници. Честит празник на всички влюбени. И тая вечер здраво да са орежете ;) Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondajapan #20 Отговорено 14 Февруари, 2008 ми относно празника...:пие6 един литър вино и после се влюбва6 във вси4ки жени ,следователно,може да се празнува ве4е и Свети Валентин...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #21 Отговорено 14 Февруари, 2008 Да така е принципно няма грозна жена има само трезви мъже! Ама после ще те е страх от тъмното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #22 Отговорено 14 Февруари, 2008 Честито На Всички...........и НАЗДРАВЕЕЕЕЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #23 Отговорено 14 Февруари, 2008 аре колеги честито на всички и от мен - аз ша зарязвам тая вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове