Jump to content
Guest stasko0o

цена на частите

Recommended Posts

Guest stasko0o

здравейте искам да поитам колко по скъпи са частите на една хонда интересува ме главно прелюд примерно пред някои Vw и ако може няква примерна цена колко е един ремък ролки и тн. благодаря предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

поне 5 пъти по-скъпи са.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

100лв. ролки, 50лв. водна помпа, 70лв ангренажни ремъци и 100% удоволствие.

Момко, удоволствието няма цена ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искат да те разочароват ама не е така -5 по скъпи хах.,значи спортния модел на WV ако не се лъжа беше Корадо. повярвай ми няма нищо общо с ПРЕЛЮД ,е верно малко по съпи са ама не толкова колкото ти намекнаха. но и на Корадо-то не са по ниски. Ефекта е -качи се на 2те по един път и сам си прецени ЦЕНИТЕ НЕ СА ДРАСТИчНИ!! помежду им.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените според мен са си абсолютно нормални. За прелюд 4ген за смяна на консумативи, един заден амортиьор и един тампон(100тина лева) в СКЪП сервиз ми искаха 500 лева. После иска само масло, гуми и ентусиазъм ;) На акорда, който сега карам, консумативите са му 400 лева. На ауди същия размер и мотор са му 2-3 пъти по-скъпи. А тва корадо като вземе да му се троши всичко и става страшно ! Ако ще по 5 лева да са частите, като се сменят редовно пак излиза по-скъпо.

Редактирано от stefanta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

тоя мит със скъпите части не е отдавна актуален, носи се като легенда вече само от уста на уста, тоя чул от ония пък ония чул от еди кой си дето много ги разбира ;) нема се плашиш, частите може и да са малко по-скъпи, ама едно нещо сменено веднъж го забравяш (при правилните обстоятелства)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте искам да поитам колко по скъпи са частите на една хонда интересува ме главно прелюд примерно пред някои Vw и ако може няква примерна цена колко е един ремък ролки и тн. благодаря предварително :)

Карам и VW и Хонда. Разликите в цените на частите са много минимални, т.е. на Хонда са маааалко по-скъпи, но наистина малко. Това със скъпите части беше преди 10г. пък и ги нямаше...Ако сравнявам дори ролки и ремъци колко струват на VW и Хонда цените са идентични - специално за ролките и ремъците казвам. Но както колегите казаха цените са много малко по високи(~20%), но пък се занимаваш със сервизи доста по рядко! Което е за предпочитане! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За кой модел Прелюд по-точно питаш и с кой модел Пасат точно го сравняваш ?Сигурен съм, че ако идеш или в Бълтрако или в Юнитрейд Х (или Порше БГ, незнам кой е най-новия вносител) частите и за двете марки ще са цифромания и няма да ти харесат цените им. Друг е въпроса за оригинални втора употреба, ако питаш за Прелюд 2-а или 3-а генерация - трудно ще намериш такива по простата причина че тия коли са кът вече, за по-новите прелуди след 92-а година - намират се части втора ръка от някоя блъсната, въпроса е на каква цена. Пасатите са по-разпространени, така че възможността да намериш за тях повече части втора ръка и на по-добри пари е по-голяма. За неоригинални тайвански/турски/китайски и т.н. за Прелюд ще е трудна работа.Казано най-общо - при Пасат ще търсиш по-малко, ще имаш повече избор.PS: под части аз визирам едрогабаритни, като фарове, стопове, капаци, калници и т.н.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ее благодаря много аз сега чакам да падне моито прелюдче 4-та генерация и го отнасям та писнах темата защото мн хора ми казаха адски мн пари за части и тн. ноо вярвам на вас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...