Guest west bam #1 Публикувано 11 Февруари, 2008 Здравейте колеги искам да си сложа нещо като ножове кадето ги слагат на броните на голфовете от каде мога да си намеря такива за хондата и какви пари мерси за отговорите предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #2 Отговорено 11 Февруари, 2008 Предлагат ми едни от голф мога ли да ги наложа на моята броня колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #3 Отговорено 11 Февруари, 2008 Убий ме, но представа си нямам за какви ножове става на въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 11 Февруари, 2008 Eми така, че да се удулжи бронята по надолу прилепва се за оригиналната броня отдоло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Malano4e #5 Отговорено 11 Февруари, 2008 най вероятно става въпрос за ЛИП,за каква хонда ти трябва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #6 Отговорено 11 Февруари, 2008 За 4 генерация му трябва ,ама мани тия гоуфове и иди при Оги да ти направи едни свестни липове бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 12 Февруари, 2008 най вероятно става въпрос за ЛИП,за каква хонда ти трябва?За 4-та генерация хеч, ми трябват, Дани ния с теб по гьсно ще се чуем да ми кажеш кой е Оги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #8 Отговорено 12 Февруари, 2008 Колко струват тея липове|ориентирова4но| на задна и предна броня че и на мен ми се иска да си сложа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 12 Февруари, 2008 Е някой ще даде ли ориентировачни цени на тези липове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 12 Февруари, 2008 E за толкова пари ще си направя и двете брони с лек тунинг няма ли някой който да продава 2-ра рька някакви за около 50лв някаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #11 Отговорено 12 Февруари, 2008 При Оги (Девъл Тунинг) през август цената на моите беше 120 лв на бр., с монтаж и подготовка за боядисване. Абе... праговете и двете брони бяха около 350 лева БЕЗ БОЯДИСВАНЕ. Иначе цялата история ми излезе 1600 лева. "Изчукване" на предна дясна вежда, кърпене на двете задни вежди, кит-мит, добавка на предна броня, добавка на задна броня, прагове, подготвка за боядисване, боя и боядисване... и те така... резултата го знаете какъв беше. Само че това беше лятото... сега цените на всичко са толкова луднали, че сигурно и Оги е вдигнал тарифите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #12 Отговорено 12 Февруари, 2008 За нещо такова ли става дума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 12 Февруари, 2008 Aз колеги просто искам да сваля предната и задна броня с около 6-7см някаде един приятел си взе за голфа такива липове и стана перфектно той беше с тесната броня и като ги сложи бронята му се удьлжи с около 7 см някаде и аз искам просто да я удьлжа кьм 7 см това е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 12 Февруари, 2008 Колеги ето тука ви пускам една тема да видите какво искам в темата има снимки на една хонда черна искам някакви подобни липове ама ако може малко по дьлги за да я сваля бронята по кьм земята http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=18995 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest morskija #15 Отговорено 12 Февруари, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?automo...si&img=4249tn_gallery_2262_505_8629.jpgЕто това си взех от иво /Jeepers Ceepers/ срещу 50 лева мисля че бяха а имаше и преден лип ама видях късно,така че дерзай и ще намериш колега. И не е правен някъде си а истински немски лип. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 13 Февруари, 2008 50лв само за единия ли колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #17 Отговорено 13 Февруари, 2008 около 100 лв варира цената на бройка. може да изпадне 2ра употреба по тънко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #18 Отговорено 14 Февруари, 2008 Колега дай някакво предложение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 14 Февруари, 2008 за 2-ра рька Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #20 Отговорено 19 Февруари, 2008 Колеги искам да ми кажете дали ще ми стане задната броня от рекс 1 генерация на моята хонда продават ми броня с тунинг задна и искам да знам дали ще ми пасне на хондата мерси предварително за мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #21 Отговорено 20 Февруари, 2008 Никой ли не знае дали ще стане тази броня аз сьм 4г хеч има ли шанс да ми пасне броня от рекс 1-ва генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #22 Отговорено 1 Март, 2008 И мен ме интересува това, дали изобщо пасват брони, от които и да е рекс на 4г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове