AMD 347 #1 Публикувано 9 Февруари, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%BC%D0%BA%D0%B8 пробвай първо с търсачката преди да пускаш тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #2 Отговорено 9 Февруари, 2008 Ми много резултати ми излязоха и честно казано ме домързя. Благодаря за линка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joexx 3 #3 Отговорено 10 Февруари, 2008 Здравей колега, ще се опитам да ти обясня как го правя аз(отнася се за конкретния сайт който съм посочил). 1. Трябва да си качиш снимката (снимките) в някакъв сайт за тази цел, аз ползвам "snimka.bg" 2. Направи си албум и отметни при създаването му да е достъпен публично. 3. При качването на снимите имаш 3-ри опций за размера на снимиите които качваш (800х600, 1024х768, 1280х1024)това е за резолюцията. 4. След като си избереш снимките и резолюцията, най-отдолу имаш бутон "ДОБАВИ' 5. После цъкаш на опцията "разгледай албума" , и на всяка снимка цъкаш докато ти излезе сама на браузера( да не се вижда нищо освен нея. 6.Копираш линка който ти се изписва горе в лентата. 7. И като влезнеш вече във форума на Хонда и си в менюто за писане и публикуване на снимки натискаш ето този бутон и даваш "PASTE" на линка в това поле. 8. Ще ти излезе линка , след което натисни " Preview Post" , за да видиш дали се е получило , и ако всичко е наред "бой" в/у "Add reply" 9. Това е, дано съм ти бил полезен п.с. Модераторите ако преценят , че е излишно обяснението Моля да го изтрият(няма да се разсърдя) , опитвам се да помогна на колегата тъй като от личен опит знам , че търсачката наистина изкарва много резултати при търсенето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове