Jump to content
PARADOX_sf

Какви са 1-вите симптоми на...

Recommended Posts

Какви са 1-вите симптоми на болки в бъбреците от честичко каране на бегачки със зверски твърдо окачване?Въпроса е съвсем сериозен, че вече почвам да чувствам някакъв дискомфорт в тази облас. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре отиди на лекар.Има голяма вероятност да не са бъбреци, а нещо по-сериозно.Става въпрос за проблеми с дисковете и прешлените на гръбначния стълб.Усещането за дискомфорт и лека болка в кръста са почти еднакви и в двата случая.При бъбреците болката е по тъпа и постоянна, а при другото е по остра и при определена стойка на тялото я няма.От твърдото окачване проблем с бъбреците може да се появят ако имаш песачинки или камъни, докато честото натоварване води до износване на дисковете между прешлените и оттам до много проблеми.Знам че нещата които написах са гадни, но аз сега нося последствията затова възможно най-скоро се посъветвай със специалист и си направи изследвания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERODECK

...да не са бъбреци, а нещо по-сериозно.

Че това малко сериозно ли е?Колега,има решение на проблема - 13 инчови колеленца с търкалца на 70 височинка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре отиди на лекар.Има голяма вероятност да не са бъбреци, а нещо по-сериозно.Става въпрос за проблеми с дисковете и прешлените на гръбначния стълб.Усещането за дискомфорт и лека болка в кръста са почти еднакви и в двата случая.При бъбреците болката е по тъпа и постоянна, а при другото е по остра и при определена стойка на тялото я няма.От твърдото окачване проблем с бъбреците може да се появят ако имаш песачинки или камъни, докато честото натоварване води до износване на дисковете между прешлените и оттам до много проблеми.Знам че нещата които написах са гадни, но аз сега нося последствията затова възможно най-скоро се посъветвай със специалист и си направи изследвания.

Човече ама ти мнго сериозно ме плашиш. Принципно си имам проблеми с кръста и верно, като си легнах снощи ме болеше малко :) Аз имах предвит точно з абъбреците ама...Да не си доктор?Ебаси тия ралиджийки как ги карат бе особенно по ония трасета... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз предлагам да направиш 2 в 1 твърдо окачване +космодиск на кръста :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ебаси тия ралиджийки как ги карат бе особенно по ония трасета... ;)

скъпи седалки и яки колани ;) м/у другото на тебе какво ти е точно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle

За бъбреците най-добре иди на лекар да те види на ехограф (май така са казваше) и да ти направят изследвания на урината. Тука може само да си гадаеме. А кръста може да те боли от много неща: ако седиш по цял дена на работа на бюро и имаш кофти стойка или ако спиш на кофти легло или ако често вдигаш неправилно тежички неща и тн. и тн.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Само да добавя, че ако са проблеми с кръста мястото не е ГП-то щото те нищо не разбират от такива работи. Ако не е от бъбреците по-добре отиди на кинезитерапевт /не масажист, защото масажистите само разтриват, а не деблокират.../ баща ми е кинезитерапевт и точно с това се занимава .. водят ги медицински лица, не са якви измислени ;) Обаче той е в Пловдив иначе веднага бих ти предложил да те види ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

болки в кръста се появяват и при ходене с не подходящи обувки- дюстабан ходилоработа на те4ение, студ и много страни4ни неща на които ние никога не обращаме вниманиедокато не се обади болката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Примерно аз имам камъни в бъбреците. Дано не е това де. Преди 2 дни ходих на лекар и ме зарадва неприятно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...