Jump to content
al3x

Гумени стелки

Recommended Posts

Колеги искам да си взема гумени стелки,може ли тези който имат такива ,да ме ориентират, къде мога да си намеря хубави,и лично те какви използват :lol:Мерси предварително :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам да ги сменя моите, че много се нагъват :) Иначе са оригинални с извивки и една закачалка дори за шофьорската, ама като се наберат много се дразня. Не съм ги сменил още защото незнам откъде да си взема хубави които да пасват...Така че ако някой е слагал вече такива да се изкаже по въпроса моля ;):tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От гумените ако искате наистина качествени стелки имам на MICHELIN оригинална стелка но не знам как ще пасне на 6ген. Ето снимки на стелките http://topspeed.bg/album/081cf70d6fda175ca...1911a72a8e9.jpg тези са на 68лв. и http://topspeed.bg/album/783fe1e4bcc381abb...7d78aca1b6e.jpg 79лв.Първият модел е ароматизиран и не мерише на гума както другите гумени стелки,качеството е много добро.Още нямаме сайт но ако някой иска може да се свържи с нас по скайп MAXSPEED_STZ ili na 0888401577 :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами колега ако ще ти е от полза аз си купих гумени за зимата от Лукойл... в Ямбол :) съмнява ме по всички лукойл-и да има еднакви но.. ако искаш провериаз останах изумен че за 19.90лв си взех хубави стелки, които съвсееем малко не пасват и то само предните, но понеже са тежки не се нагъват като мокетените

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

КОлега всичко ОК но аз търся да се за civic 6-та , тези не знам дали ще паснат , трябва да залепнатиначе че се развали фасона :punk: но явно никой не си е купувал гумени :rolleyes:

И аз така се колебаех, мерих разни от 13 до 70 лв. ... Накрая ме хванаха бесните и - "Бултрако" оригинални гумени комплект 160 лв. Не съм сигурен, но май че има възможност да се купят отделно предни 90 лв. и отделно задни 70 лв. Боли, но зорът е докъто ги дадеш... :blink: Летните (мокет) се продават само цял комплет и са 120 лв.Между другото си направих експеримента да попитам колко струва комплет гумени оригинални стелки за Голф 3 (1992-1997г.) - 130 лв. и за Голф 4 (1998-...) - 200 лв, така че не бих казал, че тези за Хонда са скъпи. Все пак оригинален аксесоар... Редактирано от ivoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.Магазин/склад за подови настилки.2.Шивашко ателие, ако в склада не предлагат като услуга разкрояване и обшиване.3.Ножица4.Оригинални стелкиТова е, което е необходимо за да си направите нов комплект оригинални стелки с материал и цвят по избор. Избирате си мокета/или гума, настилка за спортни съоръжения и др./, ползвата вашите стелки като шаблон и с ножицата /макетно ножче/ и ряз. После се обшиват краищата с подходящ плат и скачате отгоре.И Бултрако забравят да вземат 200лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...