Jump to content
pesho2

Ръжда

Recommended Posts

На две-три места, в долната част на ламарините, около вратите и калниците е "порозовяла" под боята. Какво се прави тогава - да я изстържа ли до ламарина, с какво да запечатам ламарината и после боя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото вчера и аз забелязах нещо мноо странно... понеже имаше прах, но беше едно такова жълтеникаво в долната част до задния калник точно до прага реших с една мокра кърпичка да пообърша... бърша аз и кво... шупли по боята и там където се е спукало ръждичка отдолу ... полудях... и ся и аз ще търся някви методи за отстраняването й... също ще съм благодарен за някой лесен и ефективен начин за отстраняването й ако някой сподели..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

смяна на вежди!Не се лъжете че щом сте на шупли ще се запечата, особено ако скоро сте купили Хондата - 99% че е било в ръжда но за продажбата са ударили една боя отгоре...При мен за 1 година от "повдигната" боя колкото 2 стотинки стана дупка :tooth:, задните вежди са слабо място, загрледайте се по 10+годишните Хонди - повечето са така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policeman

Жена и ръжда тръгнат ли ,няма спиране! :lol::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най добре попитайте във форума на опел-те там са спецове в таз област :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най добре попитайте във форума на опел-те там са спецове в таз област :)

Страшно компетентен отговор , няма що ;) да те светна ли колега , че неподдържана Хонда на годините на Опел може да изглежда и по-зле :tooth: Майката му е тенекиджия и после хубав бояджия и се реже до здраво , но в повечето случай както каза колегата полицай - ръждата тръне ли , няма спиране , е има , ама на дали ви се дават над 1000 лв та и повече , за да я спрете в близките 5 години , ако не и по-малко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest _Daniel

Най добре попитайте във форума на опел-те там са спецове в таз област !!!

Май и ние с хондите сме специалисти в тази област.... трудно ще намериш не изгинил сивик 5г. Убедих един колега да си вземе сивик... в колкото атокъщи ходихме на всички хонди беше избило ръжда или беше прикита :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гният си стабиларката, няма спор... аз взех без ръжда ама предишния собственик тактично спомена че преди 2г е дал 1600лв за цялостно боядисване и ръждичките тук там... което мене ме устройва перфектно... до са обаче не бях чул за 6та ген с ръждичка, но явно проблема продължава !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...