pesho2 0 #1 Публикувано 3 Февруари, 2008 На две-три места, в долната част на ламарините, около вратите и калниците е "порозовяла" под боята. Какво се прави тогава - да я изстържа ли до ламарина, с какво да запечатам ламарината и после боя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #2 Отговорено 3 Февруари, 2008 Между другото вчера и аз забелязах нещо мноо странно... понеже имаше прах, но беше едно такова жълтеникаво в долната част до задния калник точно до прага реших с една мокра кърпичка да пообърша... бърша аз и кво... шупли по боята и там където се е спукало ръждичка отдолу ... полудях... и ся и аз ще търся някви методи за отстраняването й... също ще съм благодарен за някой лесен и ефективен начин за отстраняването й ако някой сподели.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #3 Отговорено 3 Февруари, 2008 смяна на вежди!Не се лъжете че щом сте на шупли ще се запечата, особено ако скоро сте купили Хондата - 99% че е било в ръжда но за продажбата са ударили една боя отгоре...При мен за 1 година от "повдигната" боя колкото 2 стотинки стана дупка , задните вежди са слабо място, загрледайте се по 10+годишните Хонди - повечето са така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #4 Отговорено 3 Февруари, 2008 Жена и ръжда тръгнат ли ,няма спиране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zenko 0 #5 Отговорено 3 Февруари, 2008 Най добре попитайте във форума на опел-те там са спецове в таз област Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 3 Февруари, 2008 Най добре попитайте във форума на опел-те там са спецове в таз област Страшно компетентен отговор , няма що да те светна ли колега , че неподдържана Хонда на годините на Опел може да изглежда и по-зле Майката му е тенекиджия и после хубав бояджия и се реже до здраво , но в повечето случай както каза колегата полицай - ръждата тръне ли , няма спиране , е има , ама на дали ви се дават над 1000 лв та и повече , за да я спрете в близките 5 години , ако не и по-малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest _Daniel #7 Отговорено 13 Февруари, 2008 Най добре попитайте във форума на опел-те там са спецове в таз област !!!Май и ние с хондите сме специалисти в тази област.... трудно ще намериш не изгинил сивик 5г. Убедих един колега да си вземе сивик... в колкото атокъщи ходихме на всички хонди беше избило ръжда или беше прикита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hooligan_sk 0 #8 Отговорено 13 Февруари, 2008 Гният си стабиларката, няма спор... аз взех без ръжда ама предишния собственик тактично спомена че преди 2г е дал 1600лв за цялостно боядисване и ръждичките тук там... което мене ме устройва перфектно... до са обаче не бях чул за 6та ген с ръждичка, но явно проблема продължава !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове