Jump to content
PARADOX_sf

А как си живеехме някога...

Recommended Posts

Наистина ме замисли. И си спомням как Мечинов от 9-тия етаж през няколко дена ровичкаше нещо под капака на москвича без избобщо да има нужда от каквито и да е тестери, кодочетци и кво ли не. :ph34r: Че и камери ни наслагаха навсякъде, остава и чипове да ни сложат :Phttp://www.sibir.bg/blog/wildberry/?blogPa...amp;artID=46240

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

безценно :P особено точка 11, 12 и 13 направо ме смазаха ... иначе времето на лагерните колички си го спомням добре :ph34r: правехме им сприрачки от стари маратонки или други обувки (ботуши, чехли, сандали) като изрязвахме само подметката, заковавахме я с по 2-3 пирона за "кормилната щанга" като се оставят да се влачат по пътя, и като трябва да спреш стъпваш в/у тях и те се търкат по асвалта. става и без тия работи, спираш с обувките на краката ти, само че не е много удачно. чисто нови много скъпи маратонки Reebok издържат точно на 4 старта :P ПРОВЕРЕНО :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди месец обещах, че ако някой го постне още веднъж ще се разрева ! ето ви сега :ph34r::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еххххх хубави времена бяха.... по цял ден с тайфата и като се прибереш по някое време, ваще се чудят какво ли си правил, че си толкова мръсен :ph34r::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

Еххххх хубави времена бяха.... по цял ден с тайфата и като се прибереш по някое време, ваще се чудят какво ли си правил, че си толкова мръсен :ph34r::P

..Аве Митак ти не си ли малко малък да помниш пионерчетата и комсомолците :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-много ми хареса това за паниката, която настъпва когато си забравим ГСМ-а :P , едно време като ги нямаше как ли сме живели.... горките ние :P . Текста е много готин и предизвиква много и различни емоции когато го четеш. Също така изтъква големи житейски истини, които са факт за съжаление... Абе целия смисъл на текста може да бъде обобщен с добрия стар лаф: " Дупе знае 2 и 200! " :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еххххх хубави времена бяха.... по цял ден с тайфата и като се прибереш по някое време, ваще се чудят какво ли си правил, че си толкова мръсен :lol::P

..Аве Митак ти не си ли малко малък да помниш пионерчетата и комсомолците :P
Имам батко на 31 и ме водеше навсякаде, че на моменти им бях като кукла от тея дето ги слагат в колите, когато им правят краш тестове.... като съвсем малак ме е пускал по 600 метра баир с шейна.... малко заболя накрая :P Пък и аз съм бил за малко чавдарче. Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре забравено старо ли? Че то няма и месец от последната. Много къса памет колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...