murdera 384 #1 Публикувано 1 Февруари, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги,има ли хора каращи 2.3i 160hp ? Много ме интересува какъв харч дава и имали ли сте проблеми със двигател/окачване.Много съм се навил на такава.Имаме(не лично аз,баща ми) прелюд 5ген,но е автоматик и малкият мотор(2.0) и не съм особено впечатлен от разхода на гориво/бързина Редактирано 1 Февруари, 2008 от murdera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #2 Отговорено 2 Февруари, 2008 Ето ти Линк от често обсъждана тема.И за разхода ТЕМА.Мисля ще придобиеш представа за това,което те интересува Колата си заслужава,въпреки всичко,което и преписват като минуси,ако въобще има такива Аз съм с 2.3 и съм много доволен.Голяма машина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 2 Февруари, 2008 ами зарежи 2-ката и търси 2.2 или 2.3и стига с тоя разход.... прелюда харчи повече от сивик... сивика харчи повече от скутер the choice is yours Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #4 Отговорено 2 Февруари, 2008 (Редактирано) Да,имам си 2.0мотор,днеска го карах и честно да кажа до 100 върви по зле от дизеловата ми ланчия А 2.2 няма как да взема заради тъпия акциз,просто 1 кола струва.... Просто 2.3 160хп е перфектен като цена/няма акциз Редактирано 2 Февруари, 2008 от murdera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове