vektor 0 #1 Публикувано 1 Февруари, 2008 .......наредба........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #2 Отговорено 1 Февруари, 2008 тоя я заби като пирон в кисело мляко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #3 Отговорено 1 Февруари, 2008 Те тоя, направо и е разбил децките илюзий на тая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #4 Отговорено 1 Февруари, 2008 По-добър отговор за този въпрос просто не може да съществува Това трябва да го прочетът повече кифли дето акъла им лети из облаците и се мислят за "мис свят" и др. такива величия Много ми хареса, даже си го сейвнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 1 Февруари, 2008 определено е интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaplanet 0 #6 Отговорено 4 Април, 2008 Да, на скъпите дами акъла има идва най-често обратно пропорционално с необратимите изменения на вънщния вид. Някъде около 35-38 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #7 Отговорено 4 Април, 2008 ААа нее.......е те тва тотално ме уби от смях.......тоя я заби на 30 метра под земята......горкото момиче :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ #8 Отговорено 4 Април, 2008 (Редактирано) Истината е, че в Щатите няма много хора като тоя пич.Всичко е сделка и шматката си е откровенна (и напълно нормална).Такива коментари продължават от нейна страна с думите -Да, но ще родя красиви и здрави деца (което естествено е нормално и за простите и грозни жени).Това е едно скапано опорочено общество Редактирано 4 Април, 2008 от AERO-ШМИРГЕЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tiankata #9 Отговорено 4 Април, 2008 (Редактирано) Брутелен отговор от мъж с акъла си , жени като тази ги има в изобилие. Но накрая винаги попадат в мизерията. Редактирано 4 Април, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #10 Отговорено 4 Април, 2008 Хахахаха е тоя направо кърти , тва ако не го пратя на всички жени дето ги знам ей ма на Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #11 Отговорено 4 Април, 2008 Ами икономически погледнато,не емоционално а рационално човека си е съвсем прав.... Както казват янките,нищо лично,просто бизнес... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 4 Април, 2008 Чудесен отговор от интелигентен мъж. Мъжете обаче са виновни жените да летят толкова високо в облаците. Една жена може и да е красива, но ако се намерят 1000 мъже да и го кажат, тогава литва в небесата. Същото нещо е и с не толкова красивите жени. Не сте ли се питали по някога "Тази какво толкова има, та да се надува толкова?". Хубаво е да има мъже, които поставят жените, които заслужават на място. Лошото е че не всички могат да преценят правилно кои заслужават и кои не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #13 Отговорено 4 Април, 2008 Чудесен отговор от интелигентен мъж. Мъжете обаче са виновни жените да летят толкова високо в облаците. Една жена може и да е красива, но ако се намерят 1000 мъже да и го кажат, тогава литва в небесата. Същото нещо е и с не толкова красивите жени. Не сте ли се питали по някога "Тази какво толкова има, та да се надува толкова?". Хубаво е да има мъже, които поставят жените, които заслужават на място. Лошото е че не всички могат да преценят правилно кои заслужават и кои не.Донякаде съм сагласен с теб. Не ги ли правим вси4ките тези комплименти с цел да не си легнем сами, но пове4ето слу4аи нали жените не вси4ките си тарсят пари4на връзка си оставяме сами с мара шепова, но понякога така да се каже ни се усмихва късмета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #14 Отговорено 4 Април, 2008 ееее, докато си търсят такива "стоки за продан"подходящия мъж, поне женените няма да скучаем........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #15 Отговорено 4 Април, 2008 Смея да твърдя че на мен ми се усмихна. Пожелавам го на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове