Jump to content
vektor

Икономика на връзките

Recommended Posts

Guest teror1sta

тоя я заби като пирон в кисело мляко :blink::boxed:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добър отговор за този въпрос просто не може да съществува :) Това трябва да го прочетът повече кифли дето акъла им лети из облаците и се мислят за "мис свят" и др. такива величия :PМного ми хареса, даже си го сейвнах :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, на скъпите дами акъла има идва най-често обратно пропорционално с необратимите изменения на вънщния вид. Някъде около 35-38 :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic

ААа нее.......е те тва тотално ме уби от смях.......тоя я заби на 30 метра под земята......горкото момиче :blink::P :P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ

Истината е, че в Щатите няма много хора като тоя пич.Всичко е сделка и шматката си е откровенна (и напълно нормална).Такива коментари продължават от нейна страна с думите -Да, но ще родя красиви и здрави деца (което естествено е нормално и за простите и грозни жени).Това е едно скапано опорочено общество

Редактирано от AERO-ШМИРГЕЛ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiankata

Брутелен отговор от мъж с акъла си :P:blink::P:P , жени като тази ги има в изобилие. Но накрая винаги попадат в мизерията.

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахахаха е тоя направо кърти , тва ако не го пратя на всички жени дето ги знам ей ма на :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами икономически погледнато,не емоционално а рационално човека си е съвсем прав.... :blink: Както казват янките,нищо лично,просто бизнес...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесен отговор от интелигентен мъж. Мъжете обаче са виновни жените да летят толкова високо в облаците. Една жена може и да е красива, но ако се намерят 1000 мъже да и го кажат, тогава литва в небесата. Същото нещо е и с не толкова красивите жени. Не сте ли се питали по някога "Тази какво толкова има, та да се надува толкова?". Хубаво е да има мъже, които поставят жените, които заслужават на място. Лошото е че не всички могат да преценят правилно кои заслужават и кои не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесен отговор от интелигентен мъж. Мъжете обаче са виновни жените да летят толкова високо в облаците. Една жена може и да е красива, но ако се намерят 1000 мъже да и го кажат, тогава литва в небесата. Същото нещо е и с не толкова красивите жени. Не сте ли се питали по някога "Тази какво толкова има, та да се надува толкова?". Хубаво е да има мъже, които поставят жените, които заслужават на място. Лошото е че не всички могат да преценят правилно кои заслужават и кои не.

Донякаде съм сагласен с теб. Не ги ли правим вси4ките тези комплименти с цел да не си легнем сами, но пове4ето слу4аи нали жените не вси4ките си тарсят пари4на връзка си оставяме сами с мара шепова, но понякога така да се каже ни се усмихва късмета :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

ееее, докато си търсят такива "стоки за продан"подходящия мъж, поне женените няма да скучаем...........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смея да твърдя че на мен ми се усмихна. Пожелавам го на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...